suggesties DVD recorder met harde schijf?

K

klend

Hoi,

Wie heeft er een goede tip om een DVD recorder met harde schijf aan te sluiten op de mediabox?
Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar de Philips DVDR7300 die midden februari eindelijk leverbaar is.
Ik wilde echter weten hoe gebruikers op dit moment om gaan met het probleem om twee programma's op te nemen van verschillende kanalen via de box.

Voorbeeld: programma 1 van 22:00 tot 23:00 van NASN en daarna programma 2 van 00:30 tot 02:00 van Canal Rood. Dat zijn dus beide zenders die niet via de analoge kabel binnenkomen en waarvoor je het kanaal op de box moet veranderen. Is er een methode voor (behalve uiteraard zelf opstaan en het via de afstandbediening doen)? Komt er zoiets ooit?

(Zo zijn er heel veel andere 'problemen' waarvoor de fabrikanten nog oplossingen moeten zien te vinden alvorens dit produkt massaal de Nederlandse markt gaat veroveren, maar dit leek mij een van de interessantste)
 
ronney37 zei:
Geen probleem. De Philips DVDR7300H heeft IR bediening (Sat Mouse) voor het opnemen van set-top boxes. Zo kan je van verschillende kanalen opnemen.

Mooi. Bedankt voor de info. Dit wist ik niet, maar is goed nieuws dus. Kan ik de bestelling laten staan :)
 
Ik heb zelf een Sony HTD-710SS, maar kan dus alleen digitaal opnemen wat via L1 uitgezonden word. Ik moet in het voorbeeld van jou m´n bed uit om de zender om te zetten. UPC komt dus met een dubbele tuner wat dit probleem kan verhelpen. Ik ben zelf de gelukkige die 2 mediaboxen heeft ontvangen en ga eens proberen om ze allebei aan de praat te krijgen zodat ik wel 2 verschillende kanalen op kan nemen.

Prijsinfo, ik heb € 799,- betaald voor die set bij Expert, maar op store.nl zag ik hem een weekje later voor € 679,- staan.
 
Terug
Bovenaan