Subpagina's op teletekst

Q

Quint

Hoi allen,

Heeft iemand enig idee hoe ik met de upc ab van subpagina kan wisselen in teletekst? Mijn Sony tv slaat de subpagina's van 1 pagina namelijk op en dan kan ik daar met de gewone Sony ab doorheen bladeren. Maar schijnbaar heb ik daar op de upc ab geen knoppen voor. Iemand enig idee of kan het gewoon niet?
 
De teletekst knop op de AB van de mediabox, werkt volgens mij nog helemaal niet. Zal nog wel eens gebeuren.

Groeten, Alfons
 
Teletekst knop werkt prima hier in tv modus. Pagina's bladeren gaat met channel up en down. Alleen subpagina's bladeren krijg ik niet voor elkaar.
 
Hé, in TV modus nog nooit geprobeerd. Zal dat ook eens proberen als ik thuis ben.

Groet, Alfons
 
Ik heb ook een Sony TV en kan ook in TV-modus niet tussen subpagina's wisselen. Net als het beeldformaat wisselen (bij breedbeeld) en andere niet-basisfuncties zal dat met de afstandsbediening van je TV moeten.
 
is voor mij ook nieuw?????? heb afstandbediening met code ingevoerd bijna alles werkt behalve de teletekst knop heeft geen functie heb trouwens samsung breedbeeld
 
Hand voor het infrarood lichtje op de ab houden en dan op de tv knop op je ab drukken, zodat je ab in tv-modus staat, maar je tv nog het beeld weergeeft van de mediabox. Dan kun je op de txt knop drukken voor teletekst. Wel na het teleteksten weer op upc klikken om gewoon weer van kanaal te kunnen wisselen op de mediabox.
 
Terug
Bovenaan