Strijd uitzendrechten Formule 1 beslist: 'Viaplay is de winnaar'

AFCA 0575

Forum Gebruiker
Berichten
1.697
Internet
  1. KPN
  2. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Aan de maandenlange speculaties over de Nederlandse uitzendrechten van de Formule 1 lijkt eindelijk een einde te komen. Niet Ziggo maar streamingdienst Viaplay zou de strijd om de F1-rechten hebben gewonnen.Mooi balen.
 
Ach, met Viaplay heb je in ieder geval gratis F1 TV Pro.
Pa betaalt Viaplay, wij gratis F1 TV Pro :)

Maar goed, het is nog niet echt bevestigd hè. Tot nu toe alleen maar geruchten van bronnen die Erik van Haren laat koppen als waar.
Waar rook is, is vuur... maar ik wacht nog even op het officiële bericht.
 
Nu bevestigd aldus NOS en Telegraaf: Formule 1-wedstrijden blijven nog zeker enkele jaren bij Viaplay te zien. De streamingdienst behoudt het contract voor racewedstrijden, ondanks dat Ziggo meer geld bood voor de rechten.

Lees verder ...
 
En wat als Viaplay alsnog over de kop gaat? Lijkt me sterk dat ze het tot 2029 gaan redden,
zeker niet als ze in deze 'kwaliteit' blijven streamen ;)
 
Viaplay Nederland is winstgevend op dit moment. En mocht Viaplay Group omvallen dat is aandeelhouder Canal+ er als de kippen bij om de Nederlandse tak of alleen de sportrechten over te nemen. En dan via de eigen streamingdienst aan te bieden. Ik vermoed dat Canal+ garant staat voor een groot deel van de bankgarantie van 225-250 miljoen euro voor de uitzendrechten Formule 1.
 
En wat verwacht je van de kwaliteit van de stream @Jarco Kriek , zal die volgens vage beloften nu ook eindelijk 'acceptabel' worden?
 
Zij Zijn echter de schermen bezig met verbeteren beeldkwaliteit. Als zeker is dat zij vijf jaar langer door mogen gaan dan kan dit natuurlijk een katalysator zijn om de snelheid een tandje hoger te zetten en meer hierin te investeren.
 
Laten we het hopen, het is en blijft nog steeds belabberd om te zien................
 
Terug
Bovenaan