• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

streamen via modem

Status
Niet open voor verdere reacties.
F

frenske14

Hoi, ben hier nieuw op het forum, zit met een vraag heb Panasonic tv en medion pc en cisco modem wil nu streamen bedraad met twonky en dit lukt niet via de modem, wel als ik het modem niet gebruik dus rechtreeks met de tv. is hiervoor een oplossing , zijn het instellingen van de modem of wil Ziggo dit niet???????????????

Gr Frans
 
Streamen van video van PC naar TV ? Als de TV een Media Player heeft ingebouwd dan gaat dat alvast ! Maar... de meeste TVs hebben dat niet i.v.m. copyrights ! Dan is er maar 1 (EEN) oplossing ervoor Een Media Player tussen TV en PC zetten/ Dan kun je praktisch elk video-bestand afspelen. ACRyan, Mede8er, Popcorn, Asus, Western Digital etc. etc. d'r zijn 10-tallen van die dingen te koop en in prijsklasse van 50 euro tot meer dan 500 euro. Zonder harddisk met harddisk etc.
Ivm de best mogelijke beeldkwaliteit : HDMI kabel gebruiken !

Als je PC een HDMI uitgang heeft op de VGA kaart ? Dan kan dat ook !
Sluit de TV aan mbv de HDMI en gebruik een willekeurig video-bestand-afspeel programma. Voorbeeldje ? De VLC player is goed !
Dan kun je ook praktisch elke video bekijken. De laatste optie heeft als voordeel dat je ook goed kunt werken met internet videos.....

Is de afstand tussen je PC en de TV te groot ?
Een echt goede HDMI kabel kost wat ! Maar die koop je 1x en je hebt er dan geen omkijken meer naar.... Kijken ? je hebt dus wel een kabel die je moet weg werken... Draadloos ? Kan ook maar is euhmmm... shit.
 
Als je modem/router de 3925 is dan gaat dat wel. Hier heb ik ook de 'video-pc' gestreamd via netwerk (zowel draadloos als bekabeld) naar de TV's die in dat netwerk hangen.
Je hoeft dan alleen maar in de mediaplayer van Windows de streamoptie aan te zetten, hoe dat gaat kun je o.a. HIER lezen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan