• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Storing Ziggo Webmail

Status
Niet open voor verdere reacties.

PE4000

Forum Gebruiker
Berichten
318
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Is er een storing gaande betreffende de webmail van Ziggo?

2 á 3 uur geleden werkte het nog perfect, alleen vond ik het wel vreemd dat er geen nieuwe e-mails waren binnengekomen.

Bij storingen en meldingen staat daar niets over vermeld.
 
Webmail hier ook onbereikbaar.

update:

Webmail werkt weer.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ja, klopt. Hier werkt het ook weer.
 
Dus wordt het tijd, voor je, om gmail.com of outlook.com te gebruiken. De eertse heeft uiteraard de voorkeur. Ben je af van die kabel-mailbox.
 
De eertse heeft uiteraard de voorkeur.

G-mail is idd handiger omdat ze ook webmail hebben maar dan met een 20 GB postbus en het ligt er veel minder uit. En als het gebeurd, veel korter.

Belangrijker is dat het ook IMAP ondersteunt. Daarmee kun je ook via een echt mail programma werken. Veel prettiger dan webmail en handiger dan popmail. Als je via popmail iets verzend, dan staat het alleen op de verzendende computer. via imap-mail, zie je de verzonden mail op alle computers. (Net als bij webmail) Bij IMAP kun je ook folders aanmaken en als je iets vanuit de inbox verplaats, zien alle andere computers deze verandering ook omdat de echte data op de server blijft staan. Wel kun je in het mail programma instellen om een copie van de echte data op je PC te bewaren voor snelle toegang. En dat kan webmail niet.

Ik zie echter dat je ook een Synology ds209+II hebt. Dan is een eigen mailserver toch veel leuker? Dat pakket op de nas werkt goed en dan krijgt je mailbox de grootte van je nas. (terabytes dus :))
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan