Storing tv door internet?

R

Roger25

Geachte lezers,

zojuist door speedtest ontdekt dat ik de nieuwe snelheden bemachtigd heb, Hoera!!!

Als dit mn nieuws was zat ik hier verkeerd, dus er is n probleem:
bij het openen van een pagina op internet lopen de strepen gelijktijdig over mn tv-scherm!
Gedurende de speedtesten sneeuwt het precies in die tijd op mn tv, ik heb zo'n vermoeden dat dit met de splitter te maken heeft, maar voor ik in de wachtrij bij de HD ga staan wou ik hier even polsen of iemand hetzelfde probleem heeft?

Ben benieuwd

Roger

p.s.: nog de resulaten van ST 500.2 KByte/sec (=4002 kbps)
 
dat had ik ook toen ik mijn tv signaal nog extra versterkte (met een versterkertje). Toen ik met de vorrige snelheidsverhoging een nieuwe modem kreeg. kreeg ik ook strepen in beeld. Heb toen die versterker eruit gehaald en toen was het weg. Het heeft dus te maken met de sterkte van het signaal. Als je zelf hierniks aan gedaan hebt moet je toch echt even naar de helpdesk bellen om dit te laten controleren.
 
Ik heb er inderdaad een versterker achter zitten maar die zit na de splitter en aan de tv kant, het lijkt mij dus vreemd dat ie dan het chello signaal verstoort, maar ik zal je tip opvolgen en me toch even tot de helpdesk wenden

Tnx
 
had ik ook precies de zelfde opstelling. versterker ertussen uit en weg ruis.
de storing zit gewoon op heel de kabel maakt niet uit welke kant van de splitter. Doordat je dit versterkt zie je het in beeld.

Probeer de versterker er maar eens tussen uit te halen. en zie het verschil dan heb je de helpdesk waarschijnlijk niet eens nodig.
 
Nee maar zonder versterker weer geen 4 tv's op de kabel, dus lijkt me ook geen oplossing
 
Maar dan weet je wel waar het aanligt.
en 4 tv's kun je soms ook met een onversterkte splitter voor elkaar kirjgen. Zeker als het signaal zo sterk is dat je meteen alle ruis te zien krijgt.

Zoiezo is het beter om een versterker er tussen te zetten met een regelbare versterking. Als je die al hebt. Even met dat draaiknopje spelen totdat je weer een goed signaal hebt.
 
Bedankt voor je tips, zo kom ik mn zondagmiddag wel door ;) maar alles beter dan tv met storing
 
Ik heb ook storing op mijn TV, maar alleen als ik mijn TV op nederland 2 heb staan, heel vreemd.
Heb er overigens geen splitters tussen...
 
bij storing op ned2 en ned3 is meestal slecht afgeschermde kabel de oorzaak. De frequenties waar deze op uitgezonden worden liggen heel dicht bij andere toepassingen.

Koop goed afgeschermde metalen connectoren en niet van die steckertjes met een plastic kapje. Controleer of je de juiste kabels hebt liggen. Voor specificaties van de kabels zie upc site.
 
little_peet zei:
bij storing op ned2 en ned3 is meestal slecht afgeschermde kabel de oorzaak. De frequenties waar deze op uitgezonden worden liggen heel dicht bij andere toepassingen.

Koop goed afgeschermde  metalen connectoren en niet van die steckertjes met een plastic kapje. Controleer of je de juiste kabels hebt liggen. Voor specificaties van de kabels zie upc site.

Die dingen kosten klauwe met geld, ga ik niet betalen, mag UPC doen die moeten er voor zorgen dat hun spullen niet storen op TV, logisch lijkt me...
 
Terug
Bovenaan