• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Storing energiebedrijf versus ziggo?

Status
Niet open voor verdere reacties.
G

Gimzo

Modem ligt er hier uit in Groningen. Ziggo meldt op de site: Door een stroomstoring bij het energiebedrijf zijn Radio, Televisie, Internet en Telefonie niet beschikbaar. Het energiebedrijf werkt aan een oplossing.
Het rare in dit verhaal is dat er wel energie is (gas, water en elektra). Meer mensen hier last van?
 
opgelost

Storing is iniddels opgelost. Er was een stroomstoring in de wijk aldus een meneer van Essent. Ik denk dat die een verdeelkast heeft geraakt vanwaar ik internet krijgt, want ik heb zelf geen last van een stroomstoring gehad. Communicatie van Essent en Ziggo laat toch te wensen over. Zeg gewoon wat er aan de hand is.
 
Ik weet ook niet wat ze meer hadden moeten zeggen. Het nummer van de verdeelkast waar de storing zat?

Maar weet jij dan op welke verdeelkasten je huis is aangesloten en in welke straten ze staan?
 
Verduidelijking

Ik snap jullie reactie. Het punt is dat Ziggo een stroomstoring bij het energiebedrijf meldt voor het wegvallen van het modem, maar ik zelf geen last ondervond van een stroomstoring (lampen bleven werken). De conclusie dat de stroomstoring slechts een verdeelkast voor internet betrof is van mijzelf.
Ziggo had wat mij betreft geen nummer hoeven noemen van een verdeelkast, maar wel het feit dat het een verdeelkast betreft.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan