• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Storing door chromecast

Status
Niet open voor verdere reacties.
Z

zwjanehals

Beste mensen,

Sinds een paar dagen heb ik een chromecast in de tv zitten. Echter, sinds die dagen heb ik met name op het Disney kanaal last van blokken in beeld. Trek ik chromecast uit, dan is de storing weg.

Ik gebruik Hirschmann onderdelen, zowel de kabels, connectoren en dozen in de wcd. Nu heb ik me laten vertellen dat Philips tvs (in mijn geval een 42pfl7675) een erg gevoelige interne tuner hebben en daardoor veel last van storingen.

Mijn vraag; wie herkent de problemen door een chromecast op òf Hirschmann kabels òf op Philips tvs?
 
Als het goed is zit er ook een HDMI-verlengkabeltje bij. Je kunt eens proberen of je minder storing hebt als er wat meer afstand tussen de tuner van de TV en de Chromecast zit.
 
Had hier ook last van chromecast die storing veroorzaakte op het geluid wanneer ik naar Netflix zat te kijken, het korte kabeltje bleek niet voldoende, een langere kabel of direct inpluggen op de AVR was de oplossing.
 
Ik weet niet hoe je de Chromecast voeding hebt aangesloten, ik had deze eerst uit de USB connector van de tv en toen had ik ook blokken op sommige kanalen. Kabeltje hielp mij toen ook niet, maar het gebruiken van een externe voedingsadapter wel. Dus kijk eens of dat bij jou ook uitmaakt en sluit hem eens aan op een losse adapter.
 
Hier ook problemen met signaal door Ziggo. Na dat ze de zenders gewijzigd hebben krijg ik alleen maar storing met de chromecast in de TV. inclusief verleng stuk en externe voeding. Ze beweren dat dit aan de straling ligt en kunnen er niets aan doen. "GA TERUG NAAR HET ZIGGO NETWERK!!!!!" Daarnaast ook alleen maar problemen met 2.4GHz en een uitvallende internetverbinding. Hoezee voor Ziggo :thankyou:. Toch maar eens opzoek naar een andere provider. :roll:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan