• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Storing analoge tv tijdens downloaden

Frank

Forum Gebruiker
Berichten
45
Internet
  1. KPN
Digitale TV
  1. KPN
Tijdens downloaden heb ik sinds kort horizontale witte strepen die door tv-beeld lopen, zogauw het downloaden klaar is verdwijnen die weer.
Heeft er iemand een tip?
 
gebruik je goed kwaliteit utp of ftp kabel?
Lopen de kabels vlak langs elkaar? (bijvoorbeeld door dezelfde kabelgoot?
 
Je splitser is niet goed meer bel de HD dat ze die vervangen of als je een UPC winkel in de buurt hebt neem de oude mee vertel je verhaal en je krijgt gratis een nieuwe mee.Ik had dit precies het zelfde...

Succes
 
Bedankt voor snelle reactie zal de splitter zien te vervangen.
 
Wolter zei:
Je splitser ??? is niet goed meer bel de HD dat ze die vervangen of als je een UPC winkel in de buurt hebt neem de oude mee vertel je verhaal en je krijgt gratis een nieuwe mee.Tip-->>als het mogelijk is sluit je modem direct op de groene coax aan(og het wandkastje) en download dan nog eens zijn de strepen dan weg weet je zeker dat het de splitser is en vertal dat aan de HD zo of doe dat in de UPC winkel.

Succes

Ja als je je modem direct op je groene coax aansluit is je storing natuurlijk ook weg.
Want je tv is er dan af, en er hangt alleen maar een modem aan. ;D
 
Hou er rekening mee dat het echt hoogwaardige moet zijn want de standard f splitsers werken wel maar dan blijf je de strepen houden het moet een hoogfrequentsplitser zijn dus laat UPC die vervangen of ruil hem om in de UPC winkel
 
Mario zei:
Ja als je je modem direct op je groene coax aansluit is je storing natuurlijk ook weg.
Want je tv is er dan af, en er hangt alleen maar een modem aan.  ;D
Ik heb het al aangepast sorry maar dat over die splitser is bij meerdere een probleem want ik wed er zelfs om dat die jongen ook strepen ziet als ie de UPC telefoon gebruikt.
 
Het zijn altijd hoog frequente splitters voor je coax.
Alleen de afscherming verschilt nogal van kwaliteit.....
 
Ik had ergens hier op het forum gelezen dat er ook iets anders is gefliterd precies weet ik ook niet hoe dat in elkaar zit maar een gewone splitser geeft zowiezo storing op tv bij internetgebruik en telefoon gebruik.
Zoiets was het geloof ik.
 
Terug
Bovenaan