• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

steeds Chello aanmeld scherm

C

cf2003

Ik heb het volgende probleem.
Bij een van de computers die aan een netwerkje zit verschijnt steeds het Chello aanmeldscherm om je netwerkkaart aan te melden.
De andere twee computers hebben normaal internet en nergens last van.

De "getroffen" computer is de computer waar chello in eerste instantie op was aangesloten en waar internet het ook op heeft gedaan. Na het plaatsen van een router ging deze pc het vernoemde gedrag vertonen.
IK vermoed dat er ergens software of zo met instellingen nog op de pc is achtergebleven. Kan echter niet vinden wat of waar

Heeft iemand een idee hoe ik dit oplos?

Nb de pc is een win2k machine. meerdere gebruikers hebben last van dit probleem.

Bvd voor alle opbouwende info 8)
 
Lees eerst het volgende stukje eens bij tips:

https://chelloo.nl/tips/nieuwmacadres.html

Mocht je er niet wijzer uit worden dan zoek je in dit forum bij 'internet delen' en niet bij 'helpdesk'


[edit]Dit onderwerp hoort daar trouwens ook thuis[/edit]
 
dipstaart:
Dit heb ik alles gelezen EN het werkt ook wel dwz de router mac adres heb ik aangemeld bij chello en alles werkt behalve bij deze ene computer die dus in het lokale netwerk staat MAAR eerst de computer was die met zijn netwerkkaart aangemeld was bij chello. Omdat chello zelf niets meer met deze netwerkkaart van doen heeft (ik heb de instellingen verwijderd op chello) zou het geen probleem meer moeten opleveren. Maar blijkbaar is er softwarematig op de PC iets loos. (ik heb weinig zin de hele pc opnieuw te installeren vandaar mijn vraag)

NB ik zal de vraag herhalen in internet delen
 
Terug
Bovenaan