• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

steamcommunity.com laadt niet goed

Status
Niet open voor verdere reacties.
G

Gammro

steamcommunity.com laadt niet goed [opgelost]

Sinds enkele tijd(volgens mij sinds vorige week) merk ik dat de website steamcommunity.com niet meer volledig wordt geladen. Ik heb al op meerdere computers met de verschillende browsers die erop staan getest of het daaraan ligt, maar allen laden deze pagina als volgt:
steamcommunity.png

Dit is zo voor iedere pagina op het steamcommunity.com domein.

Ik heb al rondgevraagd bij enkele anderen, en zij hebben hetzelfde probleem. Terwijl de mensen in het buitenland geen problemen hebben met de pagina. Dit lijkt niet voorbehouden aan enkel Ziggo, enkele andere personen met dit probleem zitten bijvoorbeeld bij Caiway.

Heeft iemand een idee wat hiervan de oorzaak kan zijn? Het duurt nu onderhand lang genoeg dat ik me er aardig aan begin te irriteren.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ok, ik heb het opgelost:pompom:

Ik had de DNS eerder al aangepast naar 8.8.8.8 en 8.8.4.4 (google DNS), maar deze loste het probleem niet op. Waardoor ik dacht dat er een ander probleem was.
media.steampowered.com lijkt niet te resolven zijn, waardoor enkel statische content wordt geladen.

Op reddit schreef /u/maartenmd dat de DNS wijzigen naar de volgende het probleem voor hem oplost:
censurfridns.dk
Primary: 89.233.43.71
Secondary:89.104.194.142

Dit deed het ook voor mij.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan