• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Status overzicht gewone TV van UPC

little_peet

Forum Gebruiker
Berichten
499
Weet iemand of er ergens op het internet actueele informatie staat over storingen op TV gebied.

Of is dat net zo als bij chello dat de storingen op teletekst te zien zijn als je geen tv signaal hebt en de internet storingen op een internet pagina als je geen ineternet verbinding meer hebt.

OF is het netzo als bij chello dat de actuelle storingen op internet staan zodat je kan zien dat je geen verbinding hebt. Actuele storingen van het tv signaal zullen wel op teletekst staan.

Het ergste is dat je achter de vorrige zin een :) verwacht. Maar Nee niet bij UPC die presteren het echt om de actuele internetstoringen niet op teletekst te zetten.
 
is dat niet upc infokanaal > txt pagina 300 voor tv 400 voor radio ? 216=storing pagina , maar is meer zelfcontrole dan upc controle , ze adviseren 0900 nummer te bellen , 10c/pm. Dus een storing veroorzaakt door upc kost ons geld , omdat wij hogere belkosten krijgen opgedwongen.(wordt alleen tel nr gegeven)
"Er is op dit moment geen nieuws" zou dan betekenen alles 100% ?
Hier op postcode 1078BK is Salto2 zwaar kut, al dik een jaar nu, waarschijnlijk heeft het iets te maken met feit dat deze zender de hoogste tv frequentie gebruikt v/d totale analoge tv zenderindeling A'dam.

en helemaal kut= al anderhalve dag geen "euronews" , niet dat ik vaak deze zender bekijk, maar laat het in ieder geval de klant weten als een zender zomaar verdwijnt uit het standaard tv pakket.

Oh ja digitenne heeft nu al een BBC zender (maar nog geen 1&2).
 
Ja dat bedoel ik. TV storing te zien op de TV. Als ik op alle zenders sneeuw zie. Dan kan ik ook wel zien dat er een storing is.

Ik wil dan alleen zien of deze storing al gemeld is en of er al wat aan gedaan wordt. Ik vindt het belachelijk dat de storing monteur betaald wordt door de opbrengste van een 0900 nummer.

Ofterwijl een teletekst pagina met de actuele storingen op het gebiedt van internet/telefonie/tv
De zelfde gegevens op een internet pagina.
en de zelfde gegegevns op een gratis informatie nummer. Mag van mij zelfs een bandje zijn.

Alle storingen overzichtelijk te bereiken een utopia bij UPC
 
Terug
Bovenaan