• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Sport1 Formule 1

Status
Niet open voor verdere reacties.

jaapfoto

Forum Gebruiker
Berichten
4
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ziggo verkoopt de Formule1 ook per race. Ter kennismaking was deze overigens gratis. Eerste race in Melbourne van afgelopen nacht dus besteld. Humax 5200 begint keurig om 6.45uur op te nemen. (Ik ben wel fan van de F1 maar ook van m'n bed :wink: )Echter tijdens de opwarmronde naar de start van de race stopt de opname ermee. Dit terwijl ik standaard een uitloop van 30 minuten voor opnames heb ingesteld.
Ik heb sterk de indruk dat Ziggo dit niet laat opnemen. Klopt dit ?
Zou wel slordig zijn. Ik heb de Humax bij Ziggo (www.sluitallesaan.nl) gekocht. Er staat op hun website nergens dat er restricties zijn. Beetje belachelijk dat je 2 producten van Ziggo koopt die niet samen gaan.
 
je hebt alleen voorbeschouwing opgenomen, de race stond apart in de epg
 
Beste XeCuTor,
Dank voor je antwoord. Zojuist even in de EPG gekeken. In tegenselling tot mijn oude PVR9100 kan je bij de 5200 in de geschiedenis kijken. Je hebt helemaal gelijk, ik heb het verkeerde programma geselecteerd. Heb ik dus echt nog nooit gehad. :oops::oops:.
Ook excuses aan Ziggo natuurlijk.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan