Sport 1 aanbieding

Status
Niet open voor verdere reacties.

gramsbergerapen

Forum Gebruiker
Berichten
16
Sport1 Aanbieding

Deze aanbieding geldt niet voor bestaande Sport1 kijkers,ondanks dat via mijn Ziggo het actie tarief op mijn persoonlijke pagina staat.Dit werdt mij na telefonisch contact met ZIGGO medewerker (die nog niet van deze actie op de hoogte was) verteld na dat hij na lang zoeken het actie tarief kon vinden.Na mij mening moet het (actie) tarief wat op je persoonlijke pagina staat(mijn ziggo) kloppen.Zijn hier meer ZIGGO klanten die hier met te maken hebben.
 
Topicstarter
Topicstarter
Q

Qball

Forum Gebruiker
Berichten
205
En nu is Sport 1 ook nog eens gratis in de maand maart bij Ziggo :pompom:
 

Claudio!

Forum Gebruiker
Berichten
94
Deze aanbieding geldt niet voor bestaande Sport1 kijkers,ondanks dat via mijn ZIGGO het actie tarief op mijn persoonlijke pagina staat.Dit werdt mij na telefonisch contact met ZIGGO medewerker (die nog niet van deze actie op de hoogte was) verteld na dat hij na lang zoeken het actie tarief kon vinden.Na mij mening moet het (actie) tarief wat op je persoonlijke pagina staat(mijn ziggo) kloppen.Zijn hier meer ZIGGO klanten die hier met te maken hebben.

Voor mij is het de HBO-aanbieding (4 maanden voor 50%). Staat ook op mijn persoonlijke pagina, terwijl ik daar volgens de actievoorwaarden niet voor in aanmerking komt.
Ik heb drie maanden geleden mijn HBO-abonnement opgezegd. In de actievoorwaarden staat dat je minimaal 6 maanden geen abo op HBO mag hebben gehad ...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan