• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Sport 1 aanbieding

Status
Niet open voor verdere reacties.
Sport1 Aanbieding

Deze aanbieding geldt niet voor bestaande Sport1 kijkers,ondanks dat via mijn Ziggo het actie tarief op mijn persoonlijke pagina staat.Dit werdt mij na telefonisch contact met ZIGGO medewerker (die nog niet van deze actie op de hoogte was) verteld na dat hij na lang zoeken het actie tarief kon vinden.Na mij mening moet het (actie) tarief wat op je persoonlijke pagina staat(mijn ziggo) kloppen.Zijn hier meer ZIGGO klanten die hier met te maken hebben.
 
En nu is Sport 1 ook nog eens gratis in de maand maart bij Ziggo :pompom:
 
Deze aanbieding geldt niet voor bestaande Sport1 kijkers,ondanks dat via mijn ZIGGO het actie tarief op mijn persoonlijke pagina staat.Dit werdt mij na telefonisch contact met ZIGGO medewerker (die nog niet van deze actie op de hoogte was) verteld na dat hij na lang zoeken het actie tarief kon vinden.Na mij mening moet het (actie) tarief wat op je persoonlijke pagina staat(mijn ziggo) kloppen.Zijn hier meer ZIGGO klanten die hier met te maken hebben.

Voor mij is het de HBO-aanbieding (4 maanden voor 50%). Staat ook op mijn persoonlijke pagina, terwijl ik daar volgens de actievoorwaarden niet voor in aanmerking komt.
Ik heb drie maanden geleden mijn HBO-abonnement opgezegd. In de actievoorwaarden staat dat je minimaal 6 maanden geen abo op HBO mag hebben gehad ...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan