• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

spookrekeningen

U

unreal

het volgende is er aan de hand, ik heb twee jaar geleden het abbonement van chello bij ons moeder opgezegd en sindsdien geen afschrijvingen meer gehad van me rekening. Wat gebeurd er nou september 2002. Bellen ze op of we geinsteresserd waren voor priority telefoon. Ons moerder zo NEE. Dus opgehangen en ja hoor wha gebeurd er...

De rekeningen van " Internet beginnen binnen te stromen ". Internet hebben we zoiezo al niet aangeschaft laat staan een abbo op dat. Dus ja nu is mijn vraag moeten we ons hiero druk maken om die zooi. De t otale bedrag is al 500 euro ofzo. En ze hebben een incasso bureau ingeschakeld.

Kwamen ze van de week aan de deur met de melding dat ik nog een modem had liggen van chello van het vorige abbonemen van chello 2 jaar geleden. Die is toendertijd al menig keer aangeboden om hem op te komen halen mar er noooit iemand voor opkomen dagen en heb me borg ook nie trug gehad. Dus ja die modem ligt nog hiero ergens bij de troep.

Wha moet ik hier mee. We hebben de rechts bijstand al ingeschakeld.

unreal out
 
Lees ook deze topics eens door :)

https://ziggoforum.nl/topics/1675/;start=0

https://ziggoforum.nl/topics/1627/;start=0
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Terug
Bovenaan