• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

spookrekening, truuks van UPC

T

terraff

Wil van ze af, lukt niet. Heb abonnement opgezegd, op 19 dec. Zou 19 januari een feit zijn, mnd opzegtermijn. 'Het stond in de compu'. Ik zou een opzeggingsbevestiging thuisgestuurd krijgen. Krijg ik een standaardbrief thuis die NIET IS INGEVULD. 'U heeft uw abbo opgezegd per ...' etc.
Ik bellen. Wil echte opzeggingsbrief. Kost veel, dat bellen. Zou in orde komen, werd NU gestuurd, kwam niks natuurlijk.
Wel kwam een vroegere rekening die ik allang betaald heb, daarover heb ik gebeld. Moest veel te lang wachten, weer opgehangen.
Is dit nu een truuk om mijn correcte betaalgedrag (alles betaald wat ik moest betalen) in discrediet te brengen, opdat ze mijn abbo niet qua bevestiging willen opzeggen? Kortom, als ik zg niet opgezegd heb, kunnen ze mij blijven chargen. Heb het idee dat er zeker enkele mensen dit uithalen met klanten. Hoe er wel niet werd verzekerd dat ik mijn opzeggingsbrief binnen kreeg. En ik heb gvd allang betaald.
Ben hier bang voor, voor deze truuk, omdat een vriendin van mij UPC telefoneerde, ze betaalde alles, kreeg weer opnieuw een rekening, ze belde, is betaald, toch incassobedrijf, die 700 gulden kosten rekende!!!!!Nu zegt een jurist dat als ze nog 1 euro ergens kunnen vinden die niet betaald zou zijn, zij die 700 gulden incassokosten kwijt is. En ze HAD alles al betaald. Zo kan ik ook oplichten.
Bang dat ze dat nu bij mij doen.
Wat een oplichters.
 
Ik denk niet dat UPC dit met opzet doet hoor...
nosmile.gif

Ik denk eerder dat het een administratiefout(je) is...
nosmile.gif
 
You Pee See is het braafste bedrijf ter wereld, ze maken nooit fouten, ze belazeren de kluit nooit en ze geven een superb service. Ik begrijp dan ook echt niet waarom er zoveel geklaagd wordt over dit bedrijf..... Toch een "vautje" maken komt in de beste families voor, maar wordt in alle redelijkheid opgelost. Een waanbeeld ? ZEKER TE WETEN. Kom Sylvester, er worden wel verdacht veel administratiefoutjes zonder opzet gemaakt. OF er zitten ongeschoolde boekhouders bij Youp OF er zitten een stel slimmerikken die weten hoe ze subtiel de zaak moeten belazeren. Persoonlijk denk ik aan de laatste optie.
 
Incassobureau? Laat maar komen hoor.
Ik weet (en heb de bewijzen) dat alles betaald is. :P
Kan mijn energie wel beter gebruiken dan UPC achter z'n vodden te zitten. (op MIJN EIGEN kosten)

Sterkte Tarraff.

occasion4.gif
Prettige feestdagen. Groetjes, Rene.
occasion4.gif
 
N.a.v. wat ik hier lees begrijp ik dat het terugkrijgen van de borg heel moeilijk gaat worden.
Allereerst ga ik naar zo'n bezoekcentrum, waar je drie uur moet wachten, en trek een opzegging abbo-bevestiging uit hun handen.
Dan wil ik zwart op wit dat ik op 19 jan., als abbo afgelopen is, ik modem indien en bevestiging dat zij de borg terug gaan storten binnen bijv. 1 maand.
Dan wil ik een bevestiging dat ik alle kosten betaald heb van hun, door hun geschreven.


Is wel een halve dag werk allemaal, wegens de wachttijden UPC ceintuurbaan A'dam.

Nu ga ik internetten via HCC. Mooie aanbieding gratis modem tot 30 dec. Ik installeer zelf, en 29,95 abbo kosten per maand. 20 E goedkoper dan klote UPC dus.
Ik ben blij met deze beslissing. Scheelt veel geld, en die idioten van UPC met hun fantasierekeningen, bye.
 
Sorry, de HCC aanbieding is natuurlijk ADSL.
 
Terug
Bovenaan