• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Spelletjes via UPC Digital

H

Hallie

Weet iemand dit?

Als ik een spelletje bestel via UPC digital, betaal je meestal 50ct. Maar heb ik dit spelletje dan zolang ik m'n decoder niet reset, of heb ik dan het spelletje alleen zolang ik het speel en niet op back of UPC druk?

In het eerste geval kan 50ct nog wel, in het laaste vindt ik het een knap dure hobby.
 
hele functie gewoon niet gebruiken .. kruip dan gewoon even achter je pc en ga naar een gratis spelletjes site bespaart je een hoop dure rekeningen.
 
Ik ging er tot nu toe van uit dat het '50 ct inworp' per spel is. Dus 1 x spelen tot je game over is, net zoals die slotmachines in de speelhallen. Als het zo is dat je kan spelen tot je (of je box) er bij neervalt, vind ik de prijs nog wel meevallen.

Voor mij hoeft al dat interactieve gedoe niet. Die nieuwssite is een lachtertje (zelfde headlines als 9 van de 10 internet-portals) en als ik verslavende spelletjes wil spelen heb ik echt geen trek om daar 50ct per keer voor te betalen.

Misschien gokt UPC erop dat een hoop domme mensen dat laatste wel gaat doen? Dat we dus daarom (en die Arrivo-flop) zo'n rottige box door de strot gedrukt krijgen?
 
Hier ben ik het dus 100% mee eens. :6
Heel gedoe om een spelletje te spelen met de AB die je toch al super moet richten.
Zeer frustrerend en geen toegevoegde waarde. Online kan je op de computer veel meer snellere en leukere spelletjes spelen voor niks.

Arrivo gebruik ik ook zeer zelden.

Voor het laatste nieuws kijk ik op teletekst of ook de computer dus ook dat is geen toegevoegde waarde.
Als ze dat nu ook eens gingen gebruiken voor communicatie aan de klanten zou het nog iets zijn.
(in de Motorola tijd was dat wel het geval)

E-mail en internet via de box op tv zit ik ook niet op te wachten. :gestoord:
 
Zie ook liever aanvullende video en audio content via Interactive, bijvoorbeeld nieuwsberichten met clips, sportberichten met clips. Dan heeft dit wél een toegevoegde waarde t.o.v. ordinaire teletext. Ok we krijgen nu al één foto bij enkele berichten.
O ja: Sportnieuws zal wel weer te duur zijn. Of ze willen hun Sport1 niet dwarszitten.

Journaal24 en de NOS beloven wel extended teletekst diensten via interactive of rode knop (in goed Nederlands). Natuurlijk ism met de kabelaar(s).
 
Of ze doen ipv die lompe spelletjes, "uitzending gemist" erbij. :)
 
Om terug te komen op de vraag...

Hallie zei:
Als ik een spelletje bestel via UPC digital, betaal je meestal 50ct. Maar heb ik dit spelletje dan zolang ik m'n decoder niet reset, of heb ik dan het spelletje alleen zolang ik het speel en niet op back of UPC druk?

Het antwoord is: zolang je het spel speelt.
 
Wassily-UPC zei:
Om terug te komen op de vraag...

Het antwoord is: zolang je het spel speelt.

Nou.... Als ik het dartspelletje speel en ik kom op 0, kan ik weer opnieuw 50 cent dokken, dus dat lijkt me wat anders dan: zolang je het spel speelt. :'(
 
Vraag me idd af hoeveel mensen er gebruik van maken

Ik vindt 50 ct nogal duur in vergelijking met de kwaliteit. De meeste spelletjes zijn zeer eenvoudig van opzet en over het algemeen gratis op internet te spelen.
 
Terug
Bovenaan