• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

soms geen internet verbinding

  • Onderwerp starter jannesgk
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jannesgk

hallo
we hebben het volgende probleem als we de pc opstarten dan duurt het soms lang dat we verbinding krijgen met het netwerk of dat het overschakelt naar een onbekend netwerk en hebben dan geen internet toegang
als we van deze netwerk de verbinding verbreek en weer probeeren contact te maken met het netwerk waar we op zitten dan kan het zijn dat we hier weer contact mee krijgen of dat het probleem blijft je ziet dan staan dat hij aan het indifieceren is en naar een bepaalde tijd overspringt naar een onbekend netwerk als je dan via probleem oplossen doet van windows krijg je te zien dat het probleem te maken heeft met het ip adres confrigatie
wie weet hier een oplossing voor
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik zou in ieder geval beginnen met het vernieuwen van je drivers (stuurprogramma's) van je draadloze netwerkkaart.

Daarnaast ben ik wel benieuwd naar je configuratie op zowel de computer (TCP/IP instellingen) als de setup van modem / router.
 
Welke Firmware???

Hoi...
Effe 2 vraagjes...
1 Heb je dit probleem al vanaf het begin of is dit ergens een maand of 2 geleden begonnen???

2 welke Firmware versie heb je ingebruik en staat daar een installatie datum bij???

Het klingt als het probleem waar ik bij 2 maand mee heb gezeten...

Benno
 
het probleem doet zich voor op het moment dat ik de nieuwe modum instaleerde begin januari
firmware router is epc3928a-E10-5-v302r125572-131030c-ZIG
firware relink 802.11n wireless lan card 5.0.24.0 datum 2-4-2013
 
Geen datum van de firmware en ik begrijp dat het een nieuwe installatie betreft...
Verder lees ik overal dat de wifi in dit modem slecht is en dat dit firmware een verbetering is op de DHCP en router functie is van het modem en dat die sinds 28 nov 2013 beschikbaar is.
Ik gebruik de wifi helemaal niet en heb hem alleen maar bedraad aangesloten...
Gebruik hem al een sinds april 2013 en dat ging best wel goed tot we in december in eens grote problemen kregen met de interne router..
Na 2 maand proberen en vragen kregen we in eens te horen dat we de modem in bridge mode moesten laten zetten en dat de nieuwe firmware een slechte router gaf...
Eigen router was de oplossing...
Het draaid nu weer redelijk goed maar ik zit nu nog met een fikse kater en 800 euro investering rekening van alle gemaakte onkosten...:x
 
800 euro is een dure router!
Was het maar een router van 800 euro...
Maar de nieuwe router was maar 60 en daarbei 740 euro euro arbeidsloon voor de leverancier van de Hotspot en nog wat andere zaken die het ons heeft gekost om te ontdekken dat het toch niet aan ons eigen netwerk lag...
:evil::evil::evil:
 
Maar daar heb je dan ook een professionele hotspot voor ... :mrgreen:
 
Maar daar heb je dan ook een professionele hotspot voor ... :mrgreen:

Kun je lezen????:censored:
740 euro arbeidsloon...
Das dus aan een hotspot die we al lang hadden...:no:

Back to topic...
:shock:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan