Sollicitatie forumjury

Status
Niet open voor verdere reacties.

den Tsaar

Quality Member
Berichten
9.286
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Aan alle forumleden,

Zoals hier al te lezen was zijn er plannen om een forumjury op richten met als doel iedere maand een forumlid in het zonnetje te zetten. Daarbij wordt dan ook nog aan het eind van het jaar een forumlid voorgedragen om de jaarwinnaar te worden.

Het gaat dan om forumleden waarvan de jury vind dat zij zich prima inzetten om anderen te helpen, tips te geven, interessante nieuwtjes hebben of anderszins behulpzaam zijn. De winnaar krijgt een leuk prijsje (waarover later meer) en uiteraard krijgt de winnaar een plaatsje in de forumlijst van 'Eeuwige Roem'.
De juryleden zélf komen niet in aanmerking als winnaar!

Vind je het leuk om jezelf op te geven om als onbezoldigd jurylid te fungeren, plaats dan hier jouw forumnaam. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om negatief commentaar te geven op anderen die zich opgeven. Bij voldoende interesse wordt een keuze gemaakt uit het aantal aspirant juryleden.
 
ZKH, Zeer geëerde juryvoorzitter,

Ik hang hier nog wel eens rond op dit forum en vind dit een erg leuk en goed initiatief.
Zou u derhalve graag helpen dit initiatief van de grond te trekken.

Met de meeste hoogachting,

Rico
 
ZKH, Verlichte Leider, Hoeder van het Goed,

(de enveloppe met inhoud is reeds onderweg) ;)

Lijkt mij een leuk plan, ik wil mij dan ook graag opwerpen als jurylid!
 
ZKH, Zoals eerder aangegeven, zou ik graag in aanmerking komen voor de plaats van jurylid zonder enige kennis.
Als die eer mij toe valt, zweer ik oprecht, trouw en streng doch rechtvaardig deze functie te vervullen.
 
ZKH, ik meld me aan als vrijwilliger. Houd je wel rekening met persoonlijke omstandigheden (je-weet-wel-wat-ik-bedoel)? ;)
 
ZKH

ik voel mij vereerd dat ik via deze weg bij, bij u, mag solliciteren voor de functie van jurylid bij het verheven forum : Chelloo.nl !

ik laat het aan uw wijsheid over welke jurypositie voor mij passend zou kunnen zijn !
 
ZKH

Ook ik wil me graag bij u aanmelden als kandidaat. Mijn belangrijkste positieve eigenschap is dat ik sowieso nergens verstand van heb, maar dat ik desondanks wel overal een mening over heb.
 
ZKH den Tsaar, ook ik ben bereid mijn medewerking te geven omdat ik het een goed idee vindt, mits het mijn onafhankelijke reacties op andere zaken op dit forum niet in de weg staat. :)
 
tsjeeh, het wordt opeens druk. Ik had het idee dat er niet veel zich wilde aanmelden omdat ze dan als jurylid niét in aanmerking komen voor een prijsje ;D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan