• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

SOF2 server

R

Remboooo

Ik heb hier een servertje staan voor HTTP. Hij is behoorlijk sloom (P1-75) maar nou vroeg ik me af of ik er een standalone-SOF2-server voor onze clan (WAF) van kon maken die 24u/dag aanstaat, en waar ik die standalone server kan downloaden.
 
Lees eens goed sylvester:
een PENTIUM 1 - 75!!!!
Voordat SOF2 is opgestart ben je 3 uur verder
 
Ik kan wel lezen hoor. Ok, het starten van SoF2 duurt best lang, maar als ie eenmaal is gestart is er nix aan de hand (zolang je moeder/vader/broertje/zusje/buurjongen/buurmeisje/buurman/buurvrouw etc niet met elektriciteit kloot en SoF2 niet vastloopt :P)
 
Kweni, wat moet zo'n sof2 server allemaal doen en heeft dat veel cpukracht nodig?
 
En met de chello upload van 16kbs is het ook bijna nie te doen.
Heb ut nl. een keer geprobeerd met een Tactical Ops(=unreal tournament mod) server maar je eigen ping en de ping van de server waren wel zo gigantisch(5000) hoog dat je bijna nie kon spelen. :-\
 
Ik maak soms ff een eigen servertje voor unreal tournament als ik ff met een iemand wil spelen en ik kan geen goede server vinden, dan ben ik wel in het voordeel(omdat ik maar 1 computer heb :P)
dus dan heb ik 0 ping, de andere heeft dan ongeveer rond de 80 ofzo(die komt ook uit nederland) alleen het dlen duurt super lang...
 
dlen? Moet je een map downloaden dan?
 
Terug
Bovenaan