• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

snelheis basispakket

Status
Niet open voor verdere reacties.
D

droopy34

snelheid basispakket

goedemorgen allen..

Heeft iemand een idee waarom het basis pakket er niet een tandje bij krijgt?
De snelheden gaan allemaal omhoog, met uitzondering van het basispakket
 
Laatst bewerkt door een moderator:
goedemorgen allen..

Heeft iemand een idee waarom het basis pakket er niet een tandje bij krijgt?
De snelheden gaan allemaal omhoog, met uitzondering van het basispakket

Om mensen te motiveren een duurder pakket te nemen.
 
Hardware. Ik denk dat dit komt omdat er nog veel oude modems in omloop zijn die een eventuele hogere snelheid dan de huidige 30/3 niet aan kunnen, die modems moeten nu eerst vervangen worden. Als je nu een hogere snelheid gaat beloven die dan niet gehaald kan worden haal je jezelf ook veel ellende op je hals.

Vanaf Alles in 1 Plus en Internet Z2 heeft iedereen ( bij mijn weten ) al een modem die wel hogere snelheden aan kan.
 
Ik heb de vraag al gesteld bij 3 verschillende Ziggo medewerkers. Alle 3 wisten er geen antwoord op. Het enigste wat zij vertelden is het volgende: De dag dat wij op de hoogte zijn via internet nieuws, zijn Ziggo medewerkers dat intern ook. Dit is iets wat van hoger op komt, hier hebben ziggo medewerkers/call center medewerker geen informatie over.

Mijn mening is dat verschil tussen pakketten veel groter is geworden. Het verhouding is niet helemaal correct in mijn ogen. De medewerkers proberen je vervolgens het alles in 1 plus pakket te smijten. Ik wacht wel gewoon rustig af. met 30/3 kan ik net mijn dingen, een 40/4 verbinding of sneller zou nog beter zijn ivm streamen van films. Ik wacht gewoon af wat het toekomst brengen zal. Het word vast wel een aantal keren verhoogd aangezien ze op dit moment aan het testen zijn met 500mb snelheden. Toch blijf ik mij afvragen waarom ze alle pakketten verhoogd hebben maar het Basis pakket niet. Het is ook nergens op internet te vinden.
 
Of je nu 30 of 40 down hebt, dat maakt geen reet uit voor je te streamen films.
 
Waarschijnlijk wordt het basis pakket veel later verhoogd om mensen vooral plus of extra te laten nemen. In ieder geval lijkt het mij raar als de snelheid van het basis pakket straks nog het enige is wat een verschil is tussen (oud) Ziggo en upc.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan