• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Snelheidsverhoging in regio Arnhem-Zuid?

U

uzun09

Zijn er mensen met een Motorola modem, die al de nieuwe snelheid al heeft? Ik ben ingedeeld in HUB AH05. Dat is in Arnhem-Zuid, postcode 6845KD. Ik heb gebeld met de chello helpdesk en hebben mij verteld, dat je vantenvoren een mail of een brief ontvangt. Maar ik heb tegen hen gezegd, dat ik nog niets heb ontvangen. Hun zeiden dat ik rustig af moet wachten en dat het wel aankomt. Ik vraag me wel af of het nog voor eind april gebeurd.  ???

Zijn er mensen die mij kunnen vertellen, wanneer precies de nieuwe snelheidsverhoging gebeurt, wanneer men op de hoogte gebracht zijn d.m.v. mail of brief? ???

Graag jullie reactie's of meningen.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
 
Woon zelf ook in Arnhem zuid postcode 6833AC, maar heb ook nog niets vernomen van de verhoging. Upc kan en wil mij er ook niets over vertellen als ik contact opneem met dat super dure service nr. Sturen idd een biref.....tenminste zeggen ze!

Gewoon afwachten dus maar weer. 1 garantie gaven ze wel...eind april is de verhoging er door het hele land door!!!!!! 8)

Ik heb trouwens het Thomson modem


groeten
 
Terug
Bovenaan