• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Snelheden /SNR 37 Db.

Status
Niet open voor verdere reacties.
E

eddy

Weet iemand of ze bij Chello ergens mee bezig zijn vandaag wat betreft de op handen zijnde snelheidsverhogingen (Althans de niet oficiele geruchten daar over) Ik krijg ineens op mijn Motorola SB 4200 een ongekend hoge "Signal to noise ratio" van 37 dB. Normaal was dat bij mij altijd tussen de 32 en 34 wat ook al OK is. Weet iemand meer hierover te melden?? Thanks in advance.
 
Re: Snelheden / s.t.n. 37 Db.

Bij mij is i goed Signal to Noise Ratio 31 dB Hoe lager hoe beter ;D
 
Re: Snelheden / s.t.n. 37 Db.

wappy zei:
Bij mij is i goed Signal to Noise Ratio 31 dB Hoe lager hoe beter ;D

Signal to Noise Ratio (SNR)
Deze waarde geeft de kwaliteit van de verbinding weer. Dit is de signaal/ruis verhouding. Dit moet rond de 30 dB liggen, is het hoger dan is dat alleen maar beter!

https://chelloo.nl/tips/signaal.html
 
Bij mij is de SNR 32.0 dB, Thomson modem
 
Inmiddels (17:00 Uur) bij mij weer 34Db. Maar die 37Db. was bij mij echt wel een uitschieter,..vandaar dat ik wou weten of er iets bijzonders gaande was dat ik nog niet weet. ::) UpDates van €uro-Docsis Modems misschien ??? BTW Ik heb het over een Classic verbinding, als dat al wat uit mocht maken.
 
Bij SNR is het hoe hoger hoe beter.. Hoe verder het ruisniveau van het signaalniveau ligt hoe beter het signaal.
 
Kan zijn dat ze onderhoud aan het doen zijn. Hierdoor kan het zijn dat je SNR verbetert. Bijvoorbeeld door vervanging van ruis genererende appartuur die aan vervanging toe was. In princiepe is een SNR boven de 25 al prima. Hoger verbetert je internet verbinding niet echt. Dus 34 of 37 maakt niks uit.
 
Nou ik maak hier dus al uit op dat het allemaal niets met de geruchten over de op handen zijnde snelheidsverhogingen te maken heeft. In ieder geval wel bedankt voor de reacties. O ja,..de SNR is nu weer zoals die gemiddeld altijd al was, 34/35Db.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan