• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Smt-c7140b

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

sylvesterb

Beste lezer,

Ik ben sinds vorige week in het bezit van een nieuwe Samsung SMT-C7140B HD recorder met on-demand en tv gemist.

Weet iemand hier of het met dit type ook mogelijk is om opgenomen programma's van de speler af te halen via FTP? Ik ben tegengekomen dat dit met de Humax wel kan. Indien dit mogelijk is weten jullie dan ook de inloggegevens?

Ik hoop dat jullie me hier mee kunnen helpen!:thankyou:
 
Volgens mij is dit niet mogelijk in verband met DRM.. De files zijn versleuteld en kunnen niet worden afgespeeld op een andere bron..

Of je het tijdelijk kunt verplaatsen, weet ik eigenlijk niet.. Ben er bang voor dat dit ook niet tot de mogelijkheden behoort..
 
Dat is wel jammer. Ik weet dat het bij de Humax wel kan. Ze hadden me bij Ziggo verzekerd dat ze hetzelfde zijn. Dit blijkt dus niet het geval te zijn. Toch maar even bellen vanavond. Bedankt voor je reactie!
 
Gisteren contact gehad met ziggo. Het blijkt idd dat het niet mogelijk is met de Samsung recorder. Dit was een van de kleine dingen waarin de Samsung afwijkt van de Humax, verder zijn ze schijnbaar identiek. Helaas maar niets aan te doen. De vraag mag gesloten worden wat mij betreft.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan