Sites laden niet volledig of helemaal niet meer

M

mobstar

Hooi!

Afgelopen maand kreeg ik een mailtje over overmatig datagebruik van chello. Wist ik veel over een limiet van 40GB voor mijn abo (geloof me). Normaal gesproken haal ik de 2GB in de maand niet eens volgens de statistieken. Enfin, vanaf dat moment heb ik problemen met surfen. Veel pagina's laden niet of niet volledig. Soms komt er voor bepaalde sites maar een halve source door als ik het bekijk. Goed, een paar dagen daarna was het zover ik werd resoluut geknepen in snelheid, met ongeveer 8kb/s als gevolg. Eigen schuld natuurlijk, maar het probleem met rondsurfen bleef bestaan. Ik kreeg sterk het idee dat chello bepaalde sites of delen van het web voor me afsloot. Waaronder ook deze site en o.a. speedtest.nl. Het leek me gewoon een pesten eigenlijk. Alles wat maar een beetje neigde naar overmatig datagebruik of anti-chello was niet te bereiken.
Inmiddels heb ik sinds gister weer normale snelheid (nog niet met de aangekondigde verhoging helaas), echter gaat het allemaal nog niet probleemloos. Hier en daar 'doen' enkele sites het weer waar ik niet op kon komen. Ik vind het maar een heel raar probleem eigenlijk. Ik dacht eerst dat het aan IE zou liggen, dus voor de zekerheid opnieuw XP geinstalleerd, de router voorzien van nieuwe firmware en de netwerkkaart de laatste drivers gegeven. Nopes. Heel soms helpt het als een pagina niet laadt om ff de cache te legen of ff met een andere browser te proberen. Op mijn PowerBook is het probleem hetzelfde.

Bellen met de helpdesk heb ik nog ff achterwege gelaten, wilde eerst ff peilen of er meerdere mensen zijn met dit euvel. Ik krab me iiig geval wel ff 2x achter mijn oren als ik grote bestanden download (ben overigens wel bestookt met diverse mailtjes van chello om mijn abo op te waarderen, de eikels!)
 
DG zei:
Dat probleem had ik net ook maar na het restarten van mijn modem niet meer :)

Hmmm, volgens mij heb ik dat toch al diverse malen gedaan. Blijft toch raar dat het enkel bij bepaalde sites gebeurd...
 
Hier Werkt het ook niet (Haarlem 2034)
Maar is geen chello als je traced stopt i bij ilse.nl zie picture

https://80.84.248.111/vaag.JPG

ps, startpagina.nl heeft het ook
 
nu heb ik er geen last van
had er alleen last van toen ik in me register waz bezig geweest ;D maar daz nu rechtgezet...
 
nieuws.nl doet em wel maar nu en startpagina.nl stoppen inderdaad bij "ams-ix.ilse.nl"

Ik las net onderaan van nieuws.nl het volgende:

Wegens de grote drukte door het overlijden van Theo van Gogh is de site tijdelijk onbereikbaar.
Onze excuses voor dit ongemak.

------------------------------------------

Theo van Gogh doodgeschoten
Uitgegeven op 02 november 2004 om 10:29 uur

Filmmaker Theo van Gogh is dinsdagochtend in Amsterdam-Oost doodgeschoten. Twee andere mannen, onder wie een politieagent, raakten gewond bij de schietpartij. De politie heeft de vermoedelijke dader na een schotenwisseling aangehouden.

Van Gogh werd neergeschoten toen hij het stadsdeelkantoor aan de Linneausstraat uitkwam. Hij wist naar de overkant van de straat te komen, waar de schutter nogmaals op hem vuurde. Ook een omstander werd daarbij getroffen door een kogel. Over zijn toestand is niets bekend.

De dader vluchtte vervolgens het Oosterpark in, waar hij door de politie werd omsingeld. Toen hij het park aan de kant van de Mauritskade probeerde te verlaten, ontstond een schotenwisseling met de politie. Een agent werd daarbij in de borst getroffen, maar omdat hij een kogelwerend vest droeg, lijken zijn verwondingen mee te vallen. De verdachte werd door de politie in zijn been geschoten, waarna hij werd gearresteerd.

De dood van Van Gogh wordt bevestigd door zijn productiemaatschappij. Enkele getuigen van de schietpartij hebben de cineast als het slachtoffer herkend. De politie wil formeel niet bevestigen dat het om Van Gogh gaat zolang de familie van het slachtoffer nog niet is ingelicht. Over de identiteit van de verdachte of over het motief is nog niets bekend.

Bron: nieuws.nl
 
Terug
Bovenaan