• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Sitecom202V3 - Motorola modem - Azureus

G

Germa

Hallo
Ik blijf problemen houden om de juiste poorten te openen voor Azureus, kortom ik krijg het niet voor elkaar. Ik heb een Sitecom DC202V3 router, en een Motorola modem voor Chello Classic
Ik kan Azureus wel gebruiken, maar blijf een NAT probleem houden, en ben niet zichtbaar genoeg voor andere gebruikers.
Kan me iemand een tip geven hoe poorten te openen..snap nix van van die engelse gebruiksaanwijzingen op div. sites...dus graag in 't nederlands.
Bedankt
Germa
 
Ga je router in via webinterface (192.168.0.1) (standaard)

Advanced --> Virtual Pc ofzo --> Daar kan je nieuwe entry's maken met bijbehorende Port range en naar welke pc enz enz.
Portrange van azeures (bT) zal je alleen wel moeten opzoeken. Ken ze niet uit me hoofd en zit op me werk nu. :-\
 
je kan bij azureus zelf een poort verzinnen, hij heeft maar 1 poortnummer nodg.
probeer het eerst zonder poorten te openen, (ik had eerst een uPnP router, hoefde ik geen poorten te openen, had ik wel gedaan en kreeg toen problemen). als dit niet werkt, dan een poort openen (TCP en UDP) en dan diezelfde poort invullen in je azureus (of andersom ;D eerst poort in jeazureus, en dan in je router openen)
 
Als je de "hoofdgebruiker" bent van het internet (oftewel je bent degene die de online games speelt, azureus gebruikt en de andere gebruikers werken alleen met internet explorer en msn) kan je de optie DMZ aanzetten in je router en laten verwijzen naar jou pc. dit houdt in dat al het verkeer met een niet toegewezen port automatisch naar jou pc wordt gestuurd, zo hoef je nooit meer te klooien met porten open gooien (overigens wel gevaarlijker maargoed dat neem ik maar voor lief ;))
 
Kan ook maar had ie net zo goed een el cheapo hub kunnen kopen.
 
bedankt voor alle tips.... mijn torrents worden weer groen.. dus het werkt nu!!
btw..ik las ergens dat er iemand 25 gig op 1 dag gedownload had... hoe krijg je dat voor elkaar met een classic snelheid...? mij lukt dat niet.. maar wellicht doe ik daar ook iets mee verkeerd?
 
dnutpops zei:
Kan ook maar had ie net zo goed een el cheapo hub kunnen kopen.
De topicstarter heeft een Terayon TJ720 en dat is een eurodocsismodem en achter een eurodocsismodem kan je je internetverbinding niet delen met een hub. Daarvoor heb je een router nodig.
 
Terug
Bovenaan