Sitecom WL-018 Broadband router

B

Borgster

Hallo,

Heeft er iemand de Sitecom WL-018 Broadband router fatsoenlijk aan de praat? Bij mij knijpt hij m'n verbinding van 150 kb/s naar 8 kb/s af! Kent iemand dit probleem. Ik heb een Machine met XP Pro met kabel naar Router en 1 pc wireless verbonden. (Win 95)

De pc's onderling praten prima met elkaar!

Help!

Of gewoon de hele handel terugbrengen en een andere router kopen?

Groet,

Borgster
 

René

Moderator
Berichten
9.341
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Wat vaag
Je hebt die lage snelheid zowel wireless als met UTP?
Misschien een duplex probleem..zet alles eens op halfduplex
 
K

karel

welk type modem gebruik je? ik heb een terayon tcm110 en heb het gelijke probleem. Ben al vijf weken met Sitecom bezig. Schijnt een probleem te zijn met duplex instellingen in router. De instellingen daarvoor heb ik nog niet kunnen veranderen. Het schijnt te helpen als je er een oudere hub (10mb) tussen zet. Dit werkt bij mij niet! Heb je al de nieuwe versie van de firmware geinstalleerd? Die kun je op de Sitecom site downloaden.

Ik kijk het nog een week aan, dan mogen ze mij vertellen welke alternatieve wireless oplossing ze gaan aanbieden. Nu staat er voor 270 euro handel stof te verzamelen!!
 
S

shibonki2

doet-ie bij mij ook. interne snelheid is 100Mb naar internet geeft-ie 8mb aan.
is volgens mij onzin, want als je de speedtest draait kom ik in de buurt van de 200.
heb in ieder geval minimaal dezelfde snelheid als voordat ik de router installeerde
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan