sitecom dc202 helup!!!met motorola modem

C

cookman

wie kan mij a.u.b helpen ???

welke mac adres moet ik gebruiken bij de setup van het modem? van de netwerkkaart of van het modem?en hoe moet ik clonen? bij de sitecom router? want ik kom er niet meer mee uit. ik kan gewoon geen internet krijgen..op 2 pc,s. ik kreeg op een gegeven moment intenet verbinding toen ik de mac van het netwerkaart in de setup voerde.....maar alleen op de 2e pc en naar mijn weten heb ik alles wel goed gedaan. ::)
ik heb bijna alles uit geprobeerd.maar ik kom er niet meer uit ???.
wie kan mij helpen enof is bekent met een motorola modem samen met een sitecom router. :)
 
MAC CLONEN VAN DE NETWERKKAART.

Dat doe je in het bijgeleverdeprogramma, dat gaat automatisch als je ergens opklikt
 
Op de provisioning site van Chello wordt gevraagd om gegevens (oa het mac adres) van je modem en dat staat op de sticker op de onderzijde van je modem en kun je ook vinden als je http://192.168.100.1/address.html in je browser (ie?) in typt. Je kunt dan kopieren en plakken.

In de router moet je het macadres invoeren (clonen) van de netwerkkaart die oorspronkelijk verbinding had met het modem. Dus voordat je er een router tussen hing.

Na het instellen van je modem en je router kun je het beste alles even uitzetten en met tussenpozen van ± 30 sec in deze volgorde weer aanzetten. modem -> router -> pc

Welke versie van de Sitecom DC202 heb je eigenlijk V1 of V2.
 
ik heb de v2 versie .....maar ik denk dat ik de tcp/ip ga vewijderen vanuit de eerste pc en opnieuw instaleren.....er is vast iets mis met de eerste pc waar ik geen verbinding mee kan krijgen?? want inpreciepe heb ik gewoon verbinding met internet...dat zie ik ook bij het netwerk maar kan alleen met de 2e pc op internet.... ik ga het vandaag proberen en jullie horen het wel van mij of het lukt ;D

met vriendelijke groet san
 
ja het is gelukt.......ik heb gewoon een andere netwerkaart gekocht....die op de router geplucht en hij deed het .......dus nu kan ik eindelijk met beide pc internet op:-)
 
Terug
Bovenaan