• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Shell acountje......

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

athan

sja misschien beetje domme vraag, maare ik wilde ff wete of je als chello memb0rtje ook een gratis shell acount kan krijgen...zal wel niet...sja ik bedoel duz dat je je hostname ken verandere zals je bij xs4all adsl ken doen.
Tja dan vraag je je af wat moet je daarmee dan, tja nou ik wil een eige hostname voor irc, want mun hostname veranderd de hele tijd (duz natuurlijk ook ip) en ik wil dat chello regelt dat mijn hostname een vast hostnaampie wordt en dat die als dns fungeert en automatisch naar mijn variabele ip adres linkt..... ???

Tja ik denk dat het niet kan.....maarja domme vrage moete ook gesteld worde heh ;D

tjaaaaaaaa :-X ;D
 
Zou ik ook wel eens willen weten. IS vooral handig voor irc name@mask <---- mask moet te veranderen kunnen zijn


Plz lemme know Unreal Out
 
tja dat wilde ik duz ook
maar dan gaan er natuurlijk van die mensen sturen
koop een shell account......
Ja dat doe ik duz ff niet :D ik betaal genoeg aan die chello gassies duz er mag ook wel eens iets extra's tege over staan....toch ???
tja je heb wel van die graties shells, zoals ik nu ook al heb.....mja dan is hostname wel anders maar die hebbe dan veel mensen en dan..........
G-LINED!!! aaaaaaarg:/ dan wordt je geg-lined vanwege clones.....
duz een gratis chello shelltje zal liev zijn:) :-X
 
Wat jullie willen is je IP adres "cloaken" nja ik zou inderdaad ook graag wat controle willen hebben over mijn ptr/a/mx record, kan ik lekker een mail server draaien op een normale manier ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan