• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Set Top vanaf boven bedienen

Ja dat is de manier.
Conrad electronics heeft soortgelijk apparaat:INFROROOD AFST.BED OVERDR.SYST (16,95 eurotjes)
https://www1.nl.conrad.com/scripts/wgate/zcop_nl/~flN0YXRlPTY1MDg3OTczMA==?~template=PCAT_AREA_S_BROWSE&glb_user_js=Y&shop=A_B2C_NL&p_init_ipc=X&~cookies=1
hmm erg lange link.
350568_BB_00_FB.EPS.jpghet is gewoon een apparaat(2 apparaten dus een ontvanger en een zender) die in ruimte 1 de infrarood ontvangt en deze omzet naar een radio signaal(door muren en deuren heen) en een ontvanger in ruimte 2 die weer het radiosignaal omzet naar een infrarood signaal.
Ruimte 1 = waar je het app. wilt bedienen, ruimte 2 is waar het desbetreffende app. staat..

vrij simpel , hoort niet duur te zijn. En bovengenoemde zijn geen opplakapp.
Natuurlijk is het wel zo bij infrarood afstandsbediening/signaaloverdracht dat het optisch gaat (infrarood licht) dus moeten zender (afstandsbediening of INFROROOD AFST.BED OVERDR.SYST zender wel in oogcontact staan met desbetreffend ontvangernd apparaat (video/decoder/elk app. met ir remote)

Have remote fun !
 
ik heb zelf de gigavideo 30 en daar zit ook zo'n infrarood zender in om met de afstandbediening te werken. Het nadeel hiervan is dat er een plak infrarood geval op het originele aparaat moet worden geplakt om de infrarood door te zenden. Ik weet niet of de nieuwe modellen dit nog steeds hebben. Maar het ziet erniet uit een plakkertje op je dvd speler met een draadje naar de zender. Het werkt wel. heb een betere infrarood connectie dan beeld/geluid die is erg storings gevoelig.
 
Terug
Bovenaan