• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

server op chello

E

Elinek

om grotere hoeveelheden foto's in origineel formaat naar diverse mensen te verspreiden heb ik een webservertje opgezet. De mailbox van chello is veel te klein, evenals de homepage ruimte, en via dcc of msn moet ik alles per persoon doen, dus die server leek mij een goed idee. Maar nu lees ik op de chello site dat dat niet mag voor particulieren. Is er controle op en hoe groot is de kans dat ze sancties nemen als ze het ontdekken?
 
99 van de 100x is het geen probleem, en als het wel een probleem is dan krijg je gewoon een mailtje met het verzoek je webserver uit te zetten...
 
McRonald zei:
Router er tussen en ze zien het niet.
:o

Hij zit al achter een router (ook nog een heel gedoe die goed in te stellen)
 
Dat valt wel mee je hoeft alleen een programma te laten draaien bijv: WAMP5 en maak je html pagina aan met links naar de fotos en het enigste wat je in je router moet doen is dan poort 80 open te gooien en je bent klaar
 
Misschien is grouper iets voor jou...

https://grouper.com/index_b.aspx
 
Moet geen probleem zijn een server ikzelf draai tegenwoordig een radio-server en het werkt als een trein nergens problemen mee er zit dan wel eer outer en hub tussen.
 
Ik draai ook al tijden een eigen webserver.. Achter de router heb ik een witte netwerkkabel gebruikt naar mijn webserver zijn netwerkkaart.

Owjah, de kabel heb op de 3e poort van de router aangesloten!  :6
 
Ach, k draaide al server toen k 2 jaar geleden de COM21 nog had met 12 kB/s upload :P

Draai allerlei zooi nu op dat ding, is nog niet gezien door ze en dat mag zo blijven, en anders ff router dagje dicht en dan weer open ;)
 
Terug
Bovenaan