• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Samsung ue32f500

Status
Niet open voor verdere reacties.
T

toet007

Tv zojuis aangeschaft, oude platte tv van negen jaar oud functioneert perfect in de slaapkamer ( op de humax decoder) toe aan een nieuwe iets grote en helderder qua beeld.

Tv eerst aangesloten op de humax ( 9200ipvr ) strepen en blokken door het beeld heen, enfin de led tv beneden de quantis kaart eruit, boven de tv opnieuw instaleert, quantis kaart erin en meeste zenders geen beeld wel epg, en sommige zenders niets anders dan blokken en strepen, ook kreeg ik een melding '
Samsung-tv's volgen de CI+ 1.3 standaard. Als de TV een 'gecodeerd signaal' weergeeft is dat mogelijk het gevolg van een versie inconsistentie met CI+1.3. Neem in dat geval contact op met het Samsung Call center'

Ik weet niet wat ik moet doen, heb de nieuwe tv getest in een andere ruimte waar een klein samsung decodertje staat aangesloten en daar krijgt die gewoon goed beeld door, op de slaapkamer waar de nieuwe tv moet komen gewoon zeer slecht beeld tot niets, terwijl de oude tv weer perfect het beeld weergeeft.

Contstateer dat de kabel goed is want hij geeft signaal en beeld naar oude tv, en de nieuwe tv doet het gewoon in de andere ruimte op een oud decodertje van samsung.

Ik weet niet wat ik moet doen.

Help............
 
Inmiddels ook firmware upgrade uitgevoerd, de module niet meer erin gedaan, want die zit in me tv beneden weer ( veel gedoe tv van de muur kabelgoten enzo )

Dus aangesloten op humax deze geeft beeld maar weer met de strepen erdoor, humax getest op oude tv daar werkt die prima......
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan