• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

samsung smt-c7140b

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

SusieQ

beste mensen, sorry voor zelf niet een vraag te openen maar via de reageerknop dit te doen, ik kom er niet achter hoe het zelf een topic te starten.:roll:

ik heb een aantal vraagjes die ik na 'veel' lezen hier toch nog niet helemaal bevat.

ik heb nu sinds 2 dagen de samsung smt- c7140b in huis, ik denk de 'b' versie omdat er 500 GB op de doos staat toch dan?:?:

hier mijn wens, ik zou graag op de afstandsbediening van de hd pvr, een ''source'' knopje vinden. die gebruik ik altijd om naar de hdmi 4 of 2 in de source list.
zo kan ik daar kiezen welk kanaal ik nodig heb om te kijken, naar ext 2 of usb ect.
ik kan nu wel de nieuwe smt afstandbediening gebruiken om de samsung tv aan te zetten, dat is wel gelukt, maar ik moet dan nog altijd de ''echte tv''afstandbediening gebruiken om naar het goede kanaal te komen via source knop,
mijn vraag is kan dit proces toch ook met de nieuwe smt afstandsbed.? want dan hoef ik de echte tv bed. er niet ook weer bij te blijven gebruiken enkel voor zo'n knopje.
sorry voor de lange uitleg, ik ben zelf zo a-technish als maar kan.

- verder over de pvr zelf, ik wou weten wat er wordt bedoeld met' opname vergrendelen'' als je een programma wilt laten opnemen zit dan in de optie lijst. maar de uitleg mist in de handleiding.
- is het mogelijk om altijd het tijdsklokje om de display te behouden? na een uurtje ofzo gaat deze weg.
(ik had een aantal jaar de ihdr-humax 5050c)
-ik heb een beetje al wat gelezen over het fan geluid maar moet bij mij ook opmerken dat de fan plots aangaat (ookal staat de pvr zelf uit, gaat plots tijdsklokje aan en de fan maakt echt best wat aardig lawaai hoor, duurt zo 15 minuten...) ik heb het moeten googlen want ik wist niet wat er aan de hand was, ik denk dalijk heb ik brand!!
- wij hebben hem gisteren geinstalleerd, en ook gelukkig geslaagd met de dongel(zat in de doos) wifi internet is okay, ik ben interactief geslaagd, maar mijn vraag is , moeten we hem nu ook nog meteen software updaten ?? of is ie nu net uit de doos helemaal vers en update met laatste installs enzo zelf?

heel vriendelijk bedankt voor uw hulp alvast mvg suus
 
hier mijn wens, ik zou graag op de afstandsbediening van de hd pvr, een ''source'' knopje vinden.

Die zit er ook op. Het is de “TV INPUT”-knop helemaal bovenaan. De afstandsbediening moet wel in TV-modus staan anders stel je met deze knop de gebruikte resolutie van de decoder in.

wat er wordt bedoeld met' opname vergrendelen'' als je een programma wilt laten opnemen

Goede vraag. Ik had verwacht dat dit de opname zou beveiligen met de PIN maar dat was niet het geval (of mogelijk werkt dit alleen als de code niet 0000 is).

is het mogelijk om altijd het tijdsklokje om de display te behouden?

Alleen door de decoder niet uit te zetten.

de fan maakt echt best wat aardig lawaai hoor

Dat lijkt me niet normaal. Ik kan hem, ook al is het stil in de kamer, alleen van dichtbij horen.

is ie nu net uit de doos helemaal vers en update met laatste installs enzo zelf?

Er is eind vorige week een nieuwe firmware uitgekomen, de kans je deze nu al op een nieuw apparaat tegenkomt is vrijwel nihil. Je bent natuurlijk niet verplicht de nieuwe firmware te installeren maar dan krijg je wel iedere keer als je hem aanzet een popup. Bijwerken duurt een minuut of 10.
 
Heb nu zelf ook, al dik 2 maand deze decode/ontvanger, ook de b tiepe, maar dat lawaai van de ventielator is normaal, dus geen defect, of samsung hier ooit nog een update voor maakt om dit op te lossen, is de vraag :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
 
Heb nu zelf ook, al dik 2 maand deze decode/ontvanger, ook de b tiepe, maar dat lawaai van de ventielator is normaal, dus geen defect, of samsung hier ooit nog een update voor maakt om dit op te lossen, is de vraag :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

ik heb de a versie en die is heerlijk zachtjes:cool: qua geluid.
 
ik heb de a versie en die is heerlijk zachtjes:cool: qua geluid.
Daar heb ik er zelfs 3 van maar na verloop van tijd is er een bij (de meeste gebruikte), die nu toch meer fan-geluid laat horen. Het is duidelijker aanwezig dan direct na aankoop. Nog steeds niet echt hinderlijk maar als dit zo vanaf de aankoop al was dan was dit zeker een van de mindere kanten van deze ontvanger geweest. Verder weinig tot niets te klagen (afkloppen).
 
dank

@Zapp Brannigan :pompom:
geweldig ik heb het meteen geprobeerd en jup, bedankt ik was er anders niet achter gekomen! ben er blij mee, fijn 1 afstandsbed. nu

ik heb geen pop upje ontvangen bij aan en uitzetten, betekend dit dan dat wellicht toch de laatste versie update er al op zit dan ?
hoe kom je erachter welke de allerlaatste update is qua nummertjes?


bedankt @ anderen natuurlijk ook!

tot nu toe vind ik het een heel fijn apparaat, prettiger dan de humax die ik had.
ik heb wel af en toe met vooruit spoelen een kort roze schermpje gehad met terug naar tv scherm gefloept,
en ben er een paar keer uit geknikkerd in de interactieve stand met een code E38-32
eventjes aankijken, vandaag gelukkig niet gebeurd.
buiten dat, hoop ik dat deze net zo lang mag meegaan als de humax uit 2009 (die nog werkt hoor)
 
De laatste versie van de software is 017.002.639. Je kunt zien welke op jouw toestel is geïnstalleerd bij Instellingen→Productinformatie en bij Systeem→Software-upgrade. Bij die laatste kun je, mocht er een nieuwe versie beschikbaar zijn, ook het updateproces starten.
 
:thankyou: ik ga morgen meteen inspecteren !:) nu tijd voor :sleep: voor mij.
thanks again! :thumb up:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan