Samsung SMT-C7140

johan71

Forum Gebruiker
Berichten
4
Hallo ik heb na langere tijd weer eens deze Samsung aan gezet maar ik krijg geen zenders meer gevonden en in het scherm staat installeren - kopiëren- e-mail en dergelijke maar ik krijg dat niet weg en als ik de zenders laat zoeken dan vind hij 0 tv-zenders en 0 radio zenders. Wat ie er verkeerd of wat doe ik verkeerd ? Ik zou graag weer naar de zenders willen kijken want nu zie ik niets . En verder wil ik nog iets vragen: Ik heb een mediabox next sinds heel kort en ik heb een app van Ziggo Go gdownload op de mob. telelefoon, zou ik dar op de een of andere manier kunnen koppelen aan de samsung SMT-C7140 ? Ik begreep dat ik daarvoor een tweede mediabox Next nodig hebt. Is dat zo en is er dus geen andere manier? Want een tweede media box next lijkt mij zonde of niet? Ik zou wel heel graag op bed ook naar de tv kijken met die mediabox next ( vanwege de films enz.) Ik hoop iets van u te vernemen zodat ik alles weer recht kan trekken en dan weer tv kan kijken ik heb daar niet zo erg veel verstand van ( 75jr bijna) Groeten van Joop Boumans.
 
Een 2e Next wordt niet meer aangeboden als optie. Wat je wel kan doen is een smartcard gebruiken. die kost € 2,- extra per maand. Ervan uitgaand dat deze wel te gebruiken is in je tv op de slaapkamer.

Verder geef je aan de smtc-c7140 een tijd niet gebruikt te hebben. Is de smartcard dan nog wel actief? Kijk hiervoor in mijn ziggo. Of benader @Webcare Ziggo om dit na te gaan.
 
TS, ik neem aan dat je in voormalig Ziggo gebied zit. Ga dan niet naar installeren maar naar instellingen (een soort wieltje), dan één omhoog, naar standaard instellingen, 474.000 en 5555 invullen al het er nog niet staat en dan zoeken. Helpt dat? Je zou dan in ieder geval NPO 1,2,3 moeten kunnen zien ook al is je smardcard niet actief meer. Als dan bv RTL 4 geen beeld geef kun je ook met een Ziggo account de zenders opnieuw ophalen. Ik hoor wel of het lukt.
 
Terug
Bovenaan