• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Samsung SMT-C7140 doet bijna niks meer

  • Onderwerp starter Esther73
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
E

Esther73

Hallo allemaal,
Heb sinds 6 maanden de Samsung SMT-C7140 en die werkt nu ineens amper meer. Als ik hem aanzet, kom ik alleen via 'library' op een zender, dan krijg ik wel beeld maar geen geluid. In het 'menu' kan ik komen, maar ik kan nergens op klikken, dus evt fabrieksinstellingen of update kan ik ook niet selecteren.
In de library kan ik ook niet scrollen, de bovenste opname kan ik alleen aan klikken, maar die werkt ook niet.
Heb diverse keren apparaat aan/uit gezet, stekkers eruit, ook uit tv. Zojuist de antennekabel in m'n tv gedaan dan heb ik wel beeld en geluid, dus probleem ligt echt alleen aan decoder.
Iemand enig idee wat ik kan doen, ik weet t echt niet meer...

Graag hoor ik van jullie, alvast bedankt!

Groeten,
Esther
 
Beste Esther73,

Wij begrijpen dat je een storing ervaart met je SMT-C7140, waarvoor onze excuses voor het ongemak dat je hierdoor ondervind.

Zoals je in je klacht hebt aangegeven heb je geen mogelijkheid om toegang te krijgen tot het menu zodat je de ontvanger kunt resetten. Wij adviseren je contact op te nemen met je verkoper/provider waarvan je de ontvanger hebt verkregen, om deze ter reparatie aan te melden.

Hopende jou hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,Imran
Samsung WebCare
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan