• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Samsung kan geen verbinding maken met wifi-netwerk thuis

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jajke

Sinds een paar dagen een heel raar probleem. De Samsung galaxy s3 (i9300) werkt wel gewoon met wifi-spots maar kan geen verbinding meer maken met het eigen wifi-netwerk in huis. Zodra dit netwerk wordt gekozen, wordt gesteld dat het signaal zeer sterk is en na op verbinden te klikken, spring het netwerk automatisch op "Uit". Ik heb de laatste firmware voor de Samsung geinstalleerd, heb het toestel al naar fabrieksinstellingen teruggebracht en heb al een ander kanaal voor het wifi-signaal op de cisco router ingesteld. Niets helpt. Alle andere apparaten in huis (ipad, iphone, samsung galaxy s3 van oudste zoon, LG Optimus) werken gewoon wel via het reguliere thuis wifi-netwerk.
Waar kan het probleem liggen ????
 
Opnieuw de beveiliging invoeren!!!

Antwoord vanaf Sony Tablet S d.m.v. Tapatalk 4.3.0
 
Toegang wifi netwerk thuis

Welke beveiliging bedoel je en op welk apparaat ?
 
Laat je S3 het thuis wifi netwerk vergeten en voer opnieuw het wachtwoord in voor WPA(2) encryptie bij aanmelden. Alleen opnieuw het encryptie wachtwoord invoeren zou ook genoeg moeten zijn. Succes.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
 
Samsung ziet thuis wifi netwerk niet

Heb ik al geprobeerd. Heb zelfs al wifi-spots van Ziggo helemaal uitgeschakeld en dan nog kan ik geen verbinding meer maken met het thuis wifi-netwerk. Netwerk vergeten en opnieuw laten vinden en ww intikken, werkt niet. Na intikken wachtwoord, gaat S3 verbinden en vervolgens springt het ziggo wifi-netwerk direct op "uit". Ook de S3 al teruggebracht naar fabrieksinstellingen. In thuis netwerk is NIETS veranderd. Alle andere mobiele apparatuur werkt als vanouds.
 
Verander het wachtwoord van je hotspot eens in 'mijn ziggo' .
btw: je kan maar twee apparaten gebruik laten maken van je wifi hotspot.

Voor je wifi verbinding, kan je proberen om een compleet nieuwe verbinding op te zetten, in je telefoon.
De oude vergeten dus.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan