• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Runtime error

E

eddy

Hallo Chello gebruikers,
Ik heb een probleempje met de Runtime,..Ik draai met WindowsXP en een Motorola Surfboard 4200. Wanneer ik op bepaalde sites kom en een pagina oplaad, krijg ik de Windows fout wave te horen en de mededeling: Runtime error, wilt u beginnen met de foutopsporing van het probleem,..als ik dan op Ja click krijg ik vervolgens de vraag of ik een "debugger" wil gebruiken,..?? en daarna een ingewikkeld scherm waar ik geen wijs uit kan worden,..(Words) Als ik na lang wachten op een mogelijke oplossing maar afsluit verschijnt de mededeling of ik de foutopsporing wil afkappen,..ja dus,..maar mijn probleem is dus niet opgelost,..weet iemand hier raad mee,..Enforcer,..??? Bye bye, alvast bedankt, Groeten, Eddy.
 
Kick to Hard- en Software
michel.gif

Het is geen chello-probleem he!
loveit.gif


bepaalde sites
Zeg tegen de webmasters maar dat ze niet kunnen programmeren
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Dat betekent gewoon dat er een fout in hun (java)script is
biggrin.gif
 
Welke site's zijn dat dan?

Die foutopsporing is in ieder geval iets dat meekomt met MS Office (2000) (CD2)
 
Zorg ervoor dat al je (Internet) Explorer (dus ook Verkenner) venstertjes zijn gesloten en ga dan hiernaartoe:

Start -> (Instellingen) -> Configuratiescherm -> Internet-Opties
Tabblad "Geavanceerd"
Afhankelijk van je OS (Nederlands/Engels/Arabisch/Turks/etc... :) ) staat er zoiets ergens in dat rijtje bij het onderwerp "Surfen" de optie "Foutopsporing in scripts uitschakelen"...
Deze optie aanvinken uiteraard...

Als deze al aangevinkt stond, deze een keer uitvinken en op Toepassen/Ok klikken. Vervolgens de hele procedure weer opnieuw beginnen en uiteraard die optie aanvinken.
Persoonlijk heb ik het weleens meegemaakt dat deze gewoon stond aangevinkt maar dat nog steeds die Debugger vraag kwam. Vandaar dat je um dan een keer moet uitvinken en weer opnieuw moet doen.
 
:D Hallo Enforcer, vinkje foutopsporing in scripts uitschakelen stond er niet in, nu dus wel,..Ik hoop dat er geen irritante Wind. foutwave en mededelingen meer verschijnen op bepaalde sites. Was o.a. het geval wanneer ik mijn Browser IE.6. opende op de Chello home-page. (als start-pag. ingesteld) Dank je wel,..Groeten, Eddy. O ja, In een reply van Dutchblood staat dat foutopsporing zou moeten meekomen met MS Office CD2. Die heb ik dus helemaal niet?? Maar goed, Het zal zo wel goed gaan, nogmaals bedankt Enforcer,..Bye bye, see you,..
 
DutchBlood zei:
Welke site's zijn dat dan?

Die foutopsporing is in ieder geval iets dat meekomt met MS Office (2000) (CD2)
Hallo Dutchblood, Tja, .. Die MS Office CD2 heb ik dus niet,..maar ik heb van The Enforcer het advies gekegen het vinkje foutopsporing in scripts in de Browser instellingen uit te schakelen, waarschijnlijk is het probleem daar wel mee opgelost,.. Ik heb hier geen Office geinstalleerd dus, wel krijg ik bij die foutmelding een foutopsoringsprogr. dat met words 2002 in mijn scherm verschijnt. Bedankt voor je hulp, Groeten, Eddy.
 
sylvester zei:
Kick to Hard- en Software
michel.gif

Het is geen chello-probleem he!
loveit.gif

bepaalde sites
Zeg tegen de webmasters maar dat ze niet kunnen programmeren
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Dat betekent gewoon dat er een fout in hun (java)script is
biggrin.gif
Hallo Sylvester, Ik geloof ook dat het geen specifiek "Chello" probleem is, deed zich overigens wel voor als ik op de Home Page van Chello belande. Ik Denk dat het met het advies van The Enforcer wel opgelost is (zie aldaar) maar in ieder geval bedankt voor je hulp., Bye bye,..Eddy.
 
Fout opsporing in Scripts = Script Debugging ...
Dus probleem moet verholpen zijn .. zoniet .. schop dit topic omhoog als je ut nog us tegenkomt :)

En nee het heeft niet zo zeer met MS Office te maken .. tis gewoon puur een instelling wat bij Internet Explorer hoort. Wat wel kan is dat MS Office 2000 CD2 bepaalde instellingen verandert of update (Internet Exlorer update?) ... waardoor die functie er eerst niet in zat en daarna wel ..
Weet zelf niet wat er op die bewuste MS Office 2000 CD2 staat aangezien ik hier MS Office XP Prof NL draai. En bij Office XP Prof is CD2 Media Content als ik ut goed heb.
 
Terug
Bovenaan