RTL Z stopt met actualiteiten programma's

Nohara

Forum Gebruiker
Berichten
518
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Wij vinden het in ieder geval heel erg zonde, maar binnenkort is onze tv-avond twee programma's armer. Aan het einde van het seizoen verdwijnen Z Today en @Z van de buis.

De avondprogrammering wordt omgegooid en de focus wordt verlegd naar documentaires en series. Ook blijft RTL Z de breaking news zender van RTL.

"RTL Z staat inmiddels echt bekend om zijn uitgesproken documentaires. Ook de series en programma’s als Bright TV weten een trouwe groep kijkers te trekken", zegt RTL Z zenderdirecteur Marco Louwerens.

https://www.rtlz.nl/business/rtl-z-stopt-volgende-maand-met-z-today-en-z


Ik vind het persoonlijk erg jammer. Vooral Z Today vind/vond ik een verfrissing op de Nederlandse televisie. Leuke presentatoren, leuke items, intellectueel, spontaan en eens een keer iets wat niet in het niveau 'camping' valt, zoals de meuk op RTL 4 en SBS 6. Maar helaas, voortaan weer rond etenstijd de keuze uit bagger.
 
Re:

Dan mag van mij de overdagprogrammering weer terug naar RTL7. Er is namelijk geen verschil meer met eerst en de documentaire's avonds zie je talloze keren langskomen en heb je daardoor dan ook gezien. Dan kan RTLZ eruit.
 
Nou, ik vind Z weer prima sinds begin dit jaar de journaals smiddags terug zijn. Laat dat maar naar 7 teruggaan. s-Avonds heeft Z geen nut.
 
Ik snap nog steeds niet waarom ze het RTL nieuws om 16:00 er uit gegooid hebben, En RTL-Z heeft nooit wat toegevoegd als los kanaal, kan gewoon terug naar RTL7
 
De docs van ze zijn anders goede tv. Er is met regelmaat eentje die interessant is. Ik kijk er graag naar.
 
Terug
Bovenaan