RSS-Feed Forum

Status
Niet open voor verdere reacties.

ronvm

Forum Gebruiker
Berichten
952
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Voorheen gebruikte ik de RSS-feed om te kijken wat de nieuwe posts waren in dit forum. Ik heb de link abusievelijk uit FireFox verwijderd en kan hem ook niet meer terug vinden. Weet iemand hoe ik deze instel?

Alvast bedankt.
 
Bladwijzers→Abonneren op deze pagina, bedoel je die soms? Vroeger liet Firefox een symbool zien in de adresbalk als er feeds beschikbaar waren, als je die terug wilt hebben moet je de RSS Icon add-on installeren.
 
Of deze link toevoegen aan je reader:
https://ziggo-gebruikers.nl/forum/external.php?type=RSS2&lastpost=true

(moet alleen zeggen dat ik de RSS feed nooit meer gebruik, domweg te veel nieuwe posts hier op dit forum waarvan ik hooguit 25% interessant vind ;-) Gebruik altijd de Nieuwe Berichten link om snel te scannen wat nieuw is en vandaar uit te selecteren wat mij interesseert).

Tip: Google Reader als reader gebruiken. Sla je alles in de cloud op dus ben je je RSS links nooit kwijt als je je PC herinstalled of zo. Bovendien één keer instellen en waar ook ter wereld heb je al je feeds bij de hand vanuit elke willekeurige browser (of iPad client als bv de Mr. Reader app die ik gebruik).
Sowieso vind ik Google Reader voor de PC veruit de prettigste RSS reader.

(maar zou nu wel weer wat :no: krijgen vanwege eng, privacy, evil Google etc)
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ja, dat bedoelde ik. Heel erg bedankt beiden voor jullie reactie. :thumb up:
Topic mag wat mij betreft gesloten worden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan