• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Router voor delen internet via Chello

  • Onderwerp starter gerardkessel
  • Startdatum
G

gerardkessel

Wie heeft er ervaring met een goede router voor het delen van de internet verbinding via Chello ? In het forum lees ik nl. allerlei verhalen van mensen die allerlei problemen met verschillende routers hebben. Ik geef graag iets meer uit aan een goede router maar dan moet ik wel zeker weten dat deze werkt. ik zoek dus mensen met ervaringen over routers.
P.S. mijn computer heeft XP AMD athlon 1100 mhz , intern geheugen 256 MB

Groeten, :D
 
https://chelloo.nl/tips/router.html
nosmile.gif
 
Gewoon PC als router laten werken, kun je er gelijk een leuke server van maken :P :)

Aan die herrie wen je maar, en die extra stroom: Bind er dan maar een dynamo aan vast en ga fietsen :+

modedit: ROUTER ROUTER ROUTER! :)
 
gerardkessel zei:
Wie heeft er ervaring met een goede router voor het delen van de internet verbinding via Chello ? In het forum lees ik nl. allerlei verhalen van mensen die allerlei problemen met verschillende routers hebben. Ik geef graag iets meer uit aan een goede router maar dan moet ik wel zeker weten dat deze werkt. ik zoek dus mensen met ervaringen over routers. P.S. mijn computer heeft XP AMD athlon 1100 mhz , intern geheugen 256 MB

Ik heb bij de aanschaf van iedere router met de verkoper afgesproken dat ik de router zonder meer kan terug brengen binnen vijf werkdagen, indien deze niet aan mijn persoonlijke verwachting(en) voldoet.

Nu heb ik vijf routers getest. Als klap op de vuurpijl werkte de goedkoopste het beste: de Unex NexIP IS050s (slechts €79,--).

Ik had overigens de Draytek Vigor 2200E (€129,--) nog graag getest. Hier hoor ik namelijk veel lof over... maar ik ben momenteel voor thuisgebruik prima te spreken over de Unex. Waarom zou ik dus anders ;)

Mocht je overigens een thuiswerkplek willen inrichten met een router, neem dan een model met VPN ondersteuning. De IS050s van Unex heeft dat bijvoorbeeld niet, de IS050p en IS050i van Unex plus de Draytek Vigor wel.
 
Ik werk al maanden met een sitecom dc202 en ook mijn broer heeft er een staan. Tot nu toe nog nooit problemen gehad en alles werkt zoals het moet.
 
Kijk eens voor een draytek router op
https://www.draytek.nl
betaalbaar en zeer goed voor kabel&Adsl
heb hem zelf ook Draytek 2200E
Mazzel
 
rotterdam-chello zei:
Oh ja alleen stekkers erin, pc aansluiten, aanzetten en internetten en gamen maar!!
Ligt er maar net aan wat voor modem je hebt.
Aan een beetje "router configureren" ontkom je vaak niet.

Oh ja, Sitecom dc201 + Motorola sb4200e = geen probleem
 
Terug
Bovenaan