• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Router voor Chello starter abonnement

R

ron82

Wie kan mij helpen?

Ik heb een chello starter abonnement en heb onlangs een laptop vd zaak ontvangen waarmee ik vanaf thuis moet inloggen (VPN). Aangezien je bij chello geen meerdere pc's op de modem (thomson tcm 420) kunt aansluiten zal ik een router moeten kopen...toch?

Nu is mijn vraag: Welke?

Hij hoeft dus niet extreem snel te zijn. Hij moet 1 pc (draad) en 1 laptop via VPN (draad en/of draadloos) kunnen aansluiten. Een eventuele LTP1 printerserver zou extra zijn (maar niet noodzakelijk). En natuurlijk belangrijk: hij moet werken met UPC chello starter.

Heeft iemand suggesties en/of goede ervaringen?

Alvast bedankt!

Groeten, Ronald
 
Ik zou de goedkoopste nemen aangezien je starter hebt.
Een printerserver kan je gewoon op de hoofd pc opzetten,de printer deel je,en dan ziet de laptop dit via de router.Voorwaarde is wel dat deze hoofd pc aanstaat,maar dat is een kleine handeling als je gaat uitprinten.
 
Goedkoopste klinkt simpel, maar welk merk en type beveel je aan?
 
Voor ong. 70 euro heb je een linksys wireless (met 4 poorten voor wired).
En voor ong. 53 euro heb je een linksys die alleen 4 poorten wired heeft.

Andere merken weet ik niet veel van,behalve een recent topic over de Sitecom DC-202 Breedband Router,waar problemen met de setup waren.

Dus het ligt een beetje eraan hoeveel je er voor over hebt.
Als je nu eens een lijstje aanlegt,over de merken en types die jou wat lijkt,dan krijg je er vast wel reakties van andere gebruikers op.
 
Terug
Bovenaan