router/switch problemen w linx type mb400-x

brillant

Forum Gebruiker
Berichten
121
hallo

heb van upc een andere modem ontvangen (thompson)schijnt beter te werken????
heb dus ook een router/switch en krijg hem niet werkend heb alles al geprobeerd
het is een router van w linx type mb400-x,heeft iemand hier een oplossing voor

bij voorbaat dank

Mod edit: Topictitel aangepast. Volgende bericht aub zelf een duidelijke titel gebruiken.
 
J

johnvanijperen

Probeerd dit eens https://ziggoforum.nl/topics/3512/
 
Laatst bewerkt door een moderator:

fistula80

Forum Gebruiker
Berichten
375
Probeer eerst internet verbinding te krijgen zonder router. Meld je aan etc etc.
Zet daarna de router ertussen en kloon het MAC-adres met de netwerkkaart waar je je ook mee hebt aangemeld!
 
Topicstarter
Topicstarter
brillant

brillant

Forum Gebruiker
Berichten
121
heb nu dus een sweex die ik morgen mooi weer terug breng werkt dus niet (nee ben al 2 dagen bezig met om die router te installeren maar werkt echt niet
 

Tonne2004

Forum Gebruiker
Berichten
2.741
Internet
  1. Kabelnoord
Digitale TV
  1. Kabelnoord
Hmm,

Wat voor Sweexie heb je dan? Ik draai al meer dan een half jaar met mijn LB000021. Werkte direct!
Het enige randverschijnsel was dat ik na een aantal dagen niet meer in het configuratiescherm kon komen. Met de nieuwe firmware (3.01) was ook dat opgelost. Apparaatje doet alles wat ik wil.
UPnP, dus ook volledig MSN met audio en video. Azureus met UPnP werkt goed. Uptime is al heeeeel lang zonder ook maar een reset. Er draaien drie PC's op en soms vier. Prestaties met up- en download zowel als ping zijn minimaal even goed als zonder router.
 

Vergelijkbare onderwerpen

V
Reacties
36
Weergaven
3K
Visser_
V
Bovenaan