• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Router omruilen?

P

Pieter1989

Hallo allemaal,
Ik zit hier met een Router, de Sweex ....20 die niet met Chello werkt. Hij is al ongeveer een half jaar oud, maar ik heb ergens gelezen dat je er 2 jaar garantie op hebt.
De bon heb ik nog, de router (doh), de CD (ongebruikt) het boekje maar niet meer de doos ( :'()
Denkt iemand dat ik uhm nog kan ruilen voor een .....21? Of heeft iemand nog een idee hoe dat kan gaan lukken. De router is dus niet stuk, maar werkt dus niet met chello, en ik heb geen doos meer :'(
Aub, antwoord zsm  :P

P.S. Ik heb uhm in Computer Planet gekocht
 
Je kan natuurlijk niet een half jaar nadat je iets gekocht hebt, het weer omruilen. Als ik jou was zou ik em aan een kleine computerzaak verkopen, of zet em op marktplaats.nl, ebay.nl of tweakers.net of zo.
 
Ik begrijp niet waarom er steeds wordt geroepen dat de Sweex LB 00020 niet werkt met Chello. Ik heb er zelf ook een (ik denk zo'n 1 tot 1,5 jaar oud)en die werkt prima. Laatst een netwerkje bij mijn ouders aangelegd en toen heb ik een 21 gekocht. Werkt overzichterlijker dan de 20 (je moet de juiste bios downloaden) maar ze werken allebei met Chello! Kwestie van de juiste instellingen hanteren.
 
Terug
Bovenaan