• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Router/Modem tweak

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

ramazan6868

Goedenavond allen,

Weet iemand misschien een tweak of instellingen in de router die ik kan aanpassen voor online gaming? Ik speel cs source en heb bijna altijd packet loss. Cl_updaterate en cl_cmdrate voor degene die het weten in css. Het is voornamelijk als ik met een vijand in een vuurgevecht ben. Ik ben al zo lang aan het zoeken om mijn internet voor gaming goed te krijgen, maar het lijkt of niks helpt. Is er misschien een optie om de volle verbinding naar de pc te sturen, zonder onderbreking van wifi van mobieltjes en dergelijke? Het is echt irritant, dat bijvoorbeeld mijn kogels niet registreren. Maar hoe raakt de vijand mij zo heel simpel? De ratedrops zie ik heel vaak tijdens de game.

Btw, heb een ubee evw3200.

Hartelijk dank voor het lezen van m'n lange bericht.

Mvg
 
Is bekabeld. De lengte zal denk ik niet uitmaken toch? Router beneden, pc op zolder
 
In je eerste bericht suggereer je toch echt dat je met wifi verbonden bent:

zonder onderbreking van wifi van mobieltjes en dergelijke
 
Exuses, bedoelde eigenlijk mobieltjes die verbonden zijn met wifi.
 
Heeft het niet meer met de rate instellingen te maken in CS, en niet met het modem. Misschien kan je een lokale server starten met wat bots erin, en dan eens zien of het ook gebeurd als het erg druk wordt met explosies en granaten.

anders eens starten met -autoconfig en zien wat er dan gebeurd.
 
Je hebt ook niet toevallig de interface van je PC handmatig op full-duplex gezet? Dan krijg je gegarandeerd problemen omdat de poort van je router / switch dan op half-duplex staat. Alles op auto-negotiate zetten, dan krijg je vanzelf een full-duplex verbinding.

Een andere optie is dat je de aderparen van je bekabeling niet goed hebt aangesloten. Een paar bestaat uit bijvoorbeeld blauw en blauw-wit, en als je dan een fout gemaakt hebt gebruik je bijvoorbeeld oranje in plaats van blauw-wit. Alle acht contacten zijn dan wel doorverbonden, maar omdat de paring niet goed is krijg je toch grote problemen. Een natuurlijk moet je een goed type kabel gebruikt hebben, cat5E of cat6. De kabel mag max. 90 meter zijn, maar dat haal je toch niet.
 
Excuses voor mijn late reactie. Ik begrijp er echt helemaal niks meer van. Het was even goed gegaan, maar alles begint nu te haperen tijdens de game. Mijn updaterate staat normaal op 67, zojuist zag ik dat ie helemaal was gezakt tot de 19 terwijl de minimum updaterate van de server 50 is. Volgens mij moet dit niet helemaal normaal zijn. Windows moest twee dingen updaten, bij eentje gaf ie een error aan. Volgens mij windows security nog iets. Kan het hieraan liggen? Had ook m'n temperaturen in de gaten gehouden met realtemp. Gaf ongeveer 58 a 59 graden aan. Laag is het niet, maar volgens mij ook niet extreem hoog. Grunnsat, het is een cat5e kabel, maar over de aderparen en dergelijke heb ik niet echt verstand van. Als ik het niet kan fixen kijken of formatteren helpt.

Alle hulp is welkom, bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet
 
Oww nee hoor, gewoon een kant en klare kabel. Btw m'n duplex stond goed, op auto.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan