• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Router Linksys WRT54G

Tonne ik lees dat overnet bij jou goed loopt
Ik heb Chello Classic en mijn instellingen van Overnet zijn
Max Download Speed 0
Max Upload Speed 36
Line Speed Down 210
Max Connections 300

Ik hoorde dat dit te veel is, ik zit aan download rond de 40 en upload rond de 36
 
Ik begrijp dus dat je nu "Reachable" bent?

Mijn instellingen zijn vrijwel gelijk aan die van jou. Je uploadsnelheid kun je natuurlijk instellen naar behoefte.
Dat is geen probleem als je maar niet te laag gaat. Ik meen dat je downloadsnelheid lager wordt ingesteld als je de upload lager dan 25 zet.

De nullen zijn ook goed. Wel is het bij mij zo dat de snelheid erg afhankelijk is van de bronnen. Als het goed loopt kan ik redelijke tot goede snelheden halen. Laatst heb ik echter met een heel ander programma, ook een ander netwerk, met slechts drie downloads een snelheid gehaald van tegen de 900 KiloBytes/sec.
Dat haal ik met overnet niet. Toch, en vooral voor muziek, loopt Overnet ook best snel. Probeer maar eens een populair MP3 bestand te downloaden. Je zou maar zo 500 KB/sec. kunnen halen. Films kunnen op allerlei snelheden binnenrollen. Van 1 KB/sec. tot (mijn ervaring) 250 KB/sec.

Ik lees het nog wel.
 
Bedankt voor je reaktie Tonne
ik wordt gek. Ik heb gisteravond me pc rechtstreeks op me modem aangesloten en ik zat binnen notime aan circa 600 bronnen terwijl als ik me router gebruik met dezelfde downloads kom ik niet boven de 150-160 bronnen.Dus ergens werkt me router denk ik niet goed maar ik zoek dan wel verder.
Met welk programma heb jij die 900 Kbs gehaald, ik heb gisteren een nieuwe pc gehaald en dan ga ik jou programma gebruiken in plaats van Overnet.
 
Probeer EMULE eens dat loopt bij mij zeer goed. Hou er wel rekening mee dat het in het begin wat langzaam gaat maar, hoe meer je zelf geeft hoe sneller de Downloads gaan lopen. Open wel de poorten in je router anders zit je met een low-id en dat werkt slecht. Muziek loopt vaak rond de 250Kb/s. Films rond de 160Kb/s.
 
Terug
Bovenaan