• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Router E-tech werkt twee dagen goed, daarna niet meer

  • Onderwerp starter HansPurmerend
  • Startdatum
H

HansPurmerend

Ik ben sinds een half jaar in het bezit van een E-tech router voor een draadloos netwerk. De kaarten in de PC's zijn allemaal van E-tech. Installatie verliep probleemloos, twee PC's draaien bedraad en twee draaien draadloos en dat allemaal zonder problemen totdat..... Het lijkt wel alsof na één of twee dagen er iets "vol" loopt. Ik krijg geen internet meer en moet de router uit het stopcontact halen om de boel weer aan de praat te krijgen en kan de klok er op gelijk zetten dat na één of enkele dagen het ritueel zich herhaalt. Firmware downloaden heeft geen effect gehad, de helpdesk van E-tech heeft geadviseerd enkele instellingen te wijzigen maar het probleem blijft.
Wordt dit probleem herkend en zo ja, weet iemand een oplossing?
 
Laat je de PC's altijd aan staan ?
Hoe lang is de "lease" van de IP adressen die de PC's via DHCP van de Router krijgen ?
Verloopt de "Lease" op de Router van het IP door Chello toegewezen ?

Tsjeard
 
Ik laat inderdaad de PC's overdag altijd aan staan, het lijkt wel of de problemen zich voor doen als één of twee PC's gedurende langere tijd stand-by staan. De vragen over de duur van de lease kan ik niet beantwoorden. Hoe is dat te achterhalen?
 
Terug
Bovenaan