• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Rode knop: * Connecting, zwart en weer terug naar linear TV

Status
Niet open voor verdere reacties.

Richard-NH

Forum Gebruiker
Berichten
3
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Wilde vanavond even goed door de menus gaan, en krijg nu als ik op de rode knop druk: *connecting, het scherm wordt dan zwart, en springt dan weer terug naar linear TV, op het kanaal waar ik hem op had staan.

De Oude TV portal werkt nog wel.

Na de software upgrade was ik eerder vanavond al in staat om de nieuwe portal te gebruiken, maar had ik toen niet echt de tijd om eens goed door de menus te gaan.

Iemand die misschien even de AVN front-end STB servers moet restarten, of een watchdogje installeren?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Wilde vanavond even goed door de menus gaan, en krijg nu als ik op de rode knop druk: *connecting, het scherm wordt dan zwart, en springt dan weer terug naar linear TV, op het kanaal waar ik hem op had staan.

De Oude TV portal werkt nog wel.

Na de software upgrade was ik eerder vanavond al in staat om de nieuwe portal te gebruiken, maar had ik toen niet echt de tijd om eens goed door de menus te gaan.

Iemand die misschien even de AVN front-end STB servers moet restarten, of een watchdogje installeren?

Wil je het MAC adress nog even vermelden, maakt het zoeken eenvoudiger. Laat me ook nog even weten als het probleem aanhoudt.
 
Het bleek dat mijn signaalniveau wat laag was (15%, verder niets gemerkt op de linear kanalen, ik ging pas twijfelen aan signaalniveus toen via de oude portal constateerde dat VOD content ook stotterig afgespeeld werd)

connector even goed aangedrukt, en signaal sprong naar 50%, en rode knop werkt weer..

had mooier geweest als dit vergeld had gegaan van een foutmelding

nu verder rondneuzen op de nieuwe interface.......

richard
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan