• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Resultaten van het weekend.

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

ACoster

Het weekend heb ik wat tijd gevonden om met het nieuwe ITV te spelen.
De volgende dingen vielen mij op:

- Zoeken werkt niet of niet goed.
Als ik vanaf het beginscherm naar het zoek-icoontje links ga en ik zoek vervolgens op een programma, in dit geval PowLitie, komt er rechts wel het programma te staan, als ik deze dan selecteer, verschijnt er echter niets. Ga ik handmatig naar de dag van de uitzending, staat het programma er wel en kanik hem ook bekijken.

- Tips bij je zoekopdracht.
Handig dat je naar het typen van 3 letters suggesties krijgt aan de rechterkant. Ik type 'BZT' en krijg rechts 'De BZT-show' te staan. Als ik deze vervolgens klik, krijg ik veel meet programma's dan enkel de BZT-show. Ik zou uiteraard enkel die show willen zien.

- Vooruitspoelen stopt de indicator.
Bij het bekijken van een film, spoelde ik veelvuldig vooruit. Bij de 7% hield de teller er in ieder gevla mee op, doe bleef op 7% staan, terwijl de film wel vooruit ging.

- Zwart scherm bij 'back'.
Bij het terugkeren vanuit het bekijken van een programma, kom je soms op een zwart scherm terecht, Door nogmaals 'back' in te drukken kom je in het begin scherm.

Getest op een Humax 5100.

Mvg,
Art.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan