• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

reset bij instellen opname

Status
Niet open voor verdere reacties.
L

Ludo7

Hallo

Ik heb regelmatig als ik een programma op wil nemen dat de cisco op het moment dat ik de r knop indruk vanzelf begint te resetten en opniew op moet starten en daarna weer van voor af aan kan beginnen.

Het gebeurt ook wel een al ik een melding krijg dat er onvoldoende schijfruimte is als ik dan op ok druk doet ie het soms ook.

Maar dus ook als er wel voldoende schijfruimte is.

Heeft iemand hier ook problemen mee?
 
Reset 8485

Sorry voor de late reactie. Ik heb precies hetzelfde probleem, al een flinke tijd. Na een volgende poging gaat het dan meestal goed. Is natuurlijk wel vreemd.
 
Ook hier sinds enige tijd last van het spontaan herstarten bij instellen van een opname.......nooit last van gehad .Weet niet waardoor het komt maar is wel lastig:cry:
 
Hier ook hetzelfde probleem een keer gehad bij het instellen van een opname met behulp van de EPG van de Cisco. Verder ging hij gisteren tijdens het bekijken van een opname spontaan resetten. Na de reset kon ik de opname gewoon bekijken. De HDD heeft op dit moment nog 44% vrije ruimte.

Overigens heb ik met de Cisco in de tijd dat ik hem gebruik (nog) nooit problemen gehad in tegenstelling tot de vele berichten op dit forum.

De Cisco gebruik ik vooral voor uitgesteld tv kijken (opnemen en de tv gemist diensten) De Humax 5100 gebruik ik voor opnamen, die ik wil bewaren.

Ik wacht af of bovengenoemd probleem zich vaker gaat voordoen.
Als dit zo is zal ik het melden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan