• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

rekeningen Chello

A

Anno

Heeft iemand ervaringen met het volgende:

Per 1 aug mijn kabelinternet opgezegd (niet mijn radio/tv aansluiting). krijg ik wel een factuur van 64 euro (radio/tv + internet).
Afgeschreven wordt: 19,44. (61 euro - 45,38 (borg modem).

Dus ik denk: klopt niet, want ik heb geen internet, maar wel betaald. Ik bellen.

wordt er gezegd: meneer we hebben de borg al verrekend. de 49,95 die u normaal betaalt vooruw internetverbinding verrekenen we de komende 3 maanden. (waar ik dus niet mee akkoord ging).
Antwoord: meneer zo werken wij, de borg verrekenenis een handeling in het systeem, maar uw 49,95 terugstorten gaat heel anders. ???

Ik weer bellen en bellen. Wordt er door ene PATRICK doodleuk gezegd: Meneer wij storten geen geld terug. Wij verrekenen dit maandelijks. (had ik al gezegd dat het mijn geld is en ik daar dus niet mee akkoord ga, maar dat helpt dus niet).

Dus ik contact gehad met de Consumentenbond (die zullen ook wel denken: weer iemand die genaaid is door UPC). Die heeft verteld dat vechten tegen UPC niet helpt. Maar wel zei hij: schrijf een aangetekende brief waarin je vermeld dat binnen 21 dagen alles verrekend moet zijn en dat ik anders een deurwaarder in de hand neem en dat die kosten voor UPC zijn (maar: UPC kan wel eens gewoon niet reageren zei hij erachteraan).

Dus ik vandaag bellen (alweer) en uitgelegd welke stappen ik ga ondernemen, zie boven (wel netjes van mij, ze kunnen nog wat verwachten): zegt die eikel (het moet ff) u doet maar meneer we zien wel hoe het dan gaat lopen.
Nou die eikel (2e keer) kan dus de pot op. Ik zeg per direct ook mijn radio en tv abbo op en neem schotel (kost minder en is nog goedkoper ook).
 
Ergernis en kwaadheid zijn over het algemeen slechte raadgevers. Neem even de tijd zou ik zeggen.
 
Even naar de bank geld terug laten storten dit kan binnen 30 dagen omdat het een automatisch incasso is. Zoiets heb ik zelf ookgehad chello stop gezet en toch bleven ze afschrijven.
 
Yep, terugstorten is bij dit soort bedrijven het effectiefste! :><
 
dat kan dus niet. ik heb deze maand wel terug kunnen laten storten (19,44) maar voor de vorige maand ben je altijd te laat.
als ik de factuur op de 11e krijg moet ik meestal de 12e al betalen. Dit houdt in dat je altijd 30 dagen te laat bent om iets terug te laten storten, omdat je de 12e pas ziet wat er afgeschreven is.
 
maar ik zal mijn probleem met een voorbeeld schetsen:

Je koopt een staafmixer bij blokker voor 100 euro. Hij bevalt niet en je brengt um terug. Je wilt natuurlijk graag je geld terug. Bij blokker zeggen ze: dat doen we niet meneer. Wij verrekenen het met uw volgende aankoop.


Dat werkt natuurlijk niet, maar zo werkt UPC dus wel.
 
Dat UPC zo werkt is op zich niet zo vreemd, bij veel andere bedrijven werkt het ook zo. Ik heb ditzelfde met NUON gehad. Ik had ook geld tegoed van hen dus dacht ik ook dit terug te krijgen op mijn rekening. Na een nieuwe maand afschrijving zag ik dat het tegoed verrekend werd met de nieuwe factuur. Persoonlijk heb ik er geen problemen mee, zolang je nog produkten van een bedrijf afneemt vind ik het ook wel kunnen dat het tegoed met nog te komen facturen facturen verrekend wordt.

Dus Anno je kunt een paar maandjes gratis kabeltv kijken ;).
 
nou gratis is het dus echt niet he. Maar maakt ook niet uit. de schotel is besteld. Ben ik dus snel van hun af.
 
IDD ik heb ook een schotel besteld (phillips)
Daar kan ik heel goedkoop een gemodificeerde kaart voor krijgen zodat ik gratis naar alle betaalzenders kan kijken!
En ik heb over een week of 3 een nieuw adsl abo.
UPC: YOU SUCK!!

EAT YOU'RE HEART OUT UPC ASSHOLES
 
rotterdam-chello zei:
IDD ik heb ook een schotel besteld (phillips)
Daar kan ik heel goedkoop een gemodificeerde kaart voor krijgen zodat ik gratis naar alle betaalzenders kan kijken!
En ik heb over een week of 3 een nieuw adsl abo.
UPC: YOU SUCK!!

EAT YOU'RE HEART OUT UPC ASSHOLES

Je kunt ook gratis met het openbaar vervoer rijzen. Dat noemen ze dan zwartrijden. Is net zo goed OOK diefstal. En ben je daar nou trots op ???
 
Terug
Bovenaan